Fotbal judetean

Mărcuș: „Avem dubii față de arbitraj, sunt curios ce s-a înregistrat pe camera video…”





Șimandul e una dintre surprizele plăcute ale debutului de campionat. Chiar dacă nu a strâns decât 3 puncte din 9 posibile, jocul echipei antrenate de Ioan și Ioani Ruska, tată și fiu, place.

La Zăbrani contra Lipovei, „galben-albaștrii” au fost la puține minute de un rezultat pozitiv, dar, în cele din urmă, aveau să piardă la o diferență de trei goluri și pentru că s-au demoralizat la reușitele cu numerele doi și trei. „Avem dubii cu golul 2 al lor, noi credem că a fost offside. Apoi, și penalty-ul a fost acordat cam ușor și au preluat conducerea, iar noi am căzut psihic. Rezervele lor au venit cu un plus și ne-au înfrânt pe final. Aș fi curios ce s-a înregistrat pe camera video, dar de unde era amplasată, slabe speranțe” a comentat Daniel Mărcuș fazele litigioase ale disputei cu trupa de pe Mureș.

Legat efectiv de joc, „creierul” Șimandului a adăugat: „Eu zic că am făcut un meci bun, ne-am ținut foarte bine. Dar, până la urmă, ei au fost mai buni și au câștigat greu, pe final de meci. Felicit jucătorii noștri pentru efort, antrenorii care i-au pregătit, ne-am prezentat onorabil la acest meci. Am stat bine în teren, nu le-am lăsat prea multe culoare și au apelat la multe șuturi de la distanță. Am rezistat bine fizic din moment ce am întors rezultatul la 2-1 pentru noi. Apoi, Petrilă a avut o ocazie uriașă de a marca și chiar la 2-4 puteam să dăm golul 3, dar Bujor i-a salvat de fiecare dată. Un egal era echitabil pentru ceea ce s-a jucat” .

După meci, în tabăra șimăndanilor era supărare mare vis a vis de maniera de arbitraj. S-a pomenit chiar despre un memoriu, dar și alte forme de protest.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button