Gloria LT Cermei

Aslău: „Bucurie imensă, victoria grupului unit. Păcat că antrenorul Becicherecului nu știe să piardă și a făcut scandal și circ”





Zi istorică pentru Cermei, cu atât mai mult cu cât prima partidă de Liga a 3-a din istoria a comunei a coincis cu o victorie.

„Regizorul” acestei echipe frumoase, Mircea Aslău, a rezumat astfel partida de sâmbătă: „Până la urmă, trăim o bucurie imensă. Am condus meciul de la cap la coadă, cu toate că am fost penalizați cu un penalty inexistent în chiar debutul partidei. Am revenit în joc, am avut ocazii, băieții au dovedit că sunt pregătiți de liga a treia. Ne bucurăm de terenul de  joc mai lat, putem să ne desfacem. Felicit conducătorii noștri pentru că au reușit să pregătească acest debut de liga a treia și vrem să nu dezamăgim nici noi”.

După partidă au apărut tensiuni la vestiare, antrenorul oaspeților acuzând influențarea arbitrilor de către un oficial al gazdelor și s-au aruncat și cuvinte grele. „În momentul în care pierde echipa, eu așa sunt educat, îmi asum eșecul alături de ea. Nu cum a făcut tehncianul oaspeților, scandal și circ după meci. Trebuie să știi să pierzi” a comentat Aslău. „Câștigăm sau pierdem, mergem înainte, noi vom gestiona cu bun simț și bucuriile și eșecurile. După ce în Liga a 4-a am avut 35 de partide jucate și doar o înfrângere, acum vor veni cu siguranță mai multe momente grele, partide pierdute mai ușor sau mai greu, așa e fotbalul” a adăugat antrenorul Cermeiului, obișnuit cu ligile superioare de pe vremea când le antrena pe ACU sau Sânandrei.

„Zimbrul” a ținut să sublinieze și aportul fotbaliștilor Under 19 la primul succes stagional. „Nu s-a văzut diferența dintre juniori și seniori. Petrache, Aldan și Coșa au făcut o partidă foarte bună. Se vede că sunt bine pregătiți, au câștigat trofee cu UTA la Elite Under 19. Au fost bine primiți de toată lumea, suntem un grup unit. Petrache a dat o centrare de manual, Coșa a ținut bine de minge, Aldan a fost bătăios și mai avem pe bancă o soluție, Moraru, un puști de 16 ani, care va debuta și el în curând. Colaborarea bună pe care o avem cu clubul UTA, faptul că la noi jucătorii împrumutați de la ei sunt bine primiți și pregătiți, cred că este și în folosul clubului fanion, nu numai al nostru. Oricum, le mulțumim pe această cale pentru înțelegerea de care au dat dovadă”.   

La nivel de seniori, Cermeiul a făcut doar două achiziții, dar de 5 stele: „După accidentarea lui Adi Rusu a trebuit să ne gândim la soluții, cu toate că avem încredere mare și în Gurban. A apărut Calvin, ne va ajuta mult cu experiența lui, cu toate că, într-un fel, e păcat că un jucător de valoarea lui coboară în liga a treia. Dar, pentru noi este foarte bine. Apoi, în atac, am reușit să-l convingem pe un alt jucător de valoare, Diarra, și el cu potențial de primă ligă. A muncit enorm și astăzi, s-a văzut clasa”, a încheiat Mircea Aslău.

4 comentarii

  1. Uta sa descotorosit repede de ei…nu erau prea valoroși….erau alți mult mai buni și mai,, bine cotati,,

    0
    0
  2. Jila sa multumeasca celor de la UTA,ca pe la colturi ii huleste insa se foloseste de jucatorii echipei fanion a Aradului si campioana a Provinciei! O sa-i transmit lui Roly felicitarile lui Aslau, insa si el sa nu uite ca nu este usa de biserica ,a se vedea meciul cu Chisineu Cris cand o fost si suspendat dupa un compotament lipist de fair-play! in. rest multa bafta in continuare.HAIDE UTA ,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button