Fotbal judetean

Set tot cu căpitanul în rol principal: Progresul Pecica – CS Dorobanți 6 – 0





Echipa pregătită de Dorel Mutică a intrat într-o zodie bună a rezultatelor. Sâmbătă, pecicanii au controlat în totalitate disputa cu cei de la Dorobanți, reușind să puncteze de două ori în prima repriză prin Arsene și Huțanu. Partea a doua a adus încă patru reușite în poarta nefericitului Mikloș, Arsene reușind hattrick-ul, Moldovan și Idris punctând și ei. Reușita jucătorului de culoare a fost una amuzantă, unul dintre fundașii Dorobanțiului încercând să degajeze mingea, dar l-a lovit pe atacantul de la Pecica și astfel balonul a intrat în plasă.

„Dacă ne uităm la scor putem spune că a fost un meci ușor, dar orice partidă începe de la 0 – 0. Partida a fost foarte disputată, curată, fără agresivitate, un joc plăcut. Totul a decurs bine, am dominat ostilitățiile în totalitate, ei au avut doar o bară în partea a doua. A mai ratat și Roșuț o ocazie de singur cu portarul, a scăpat de la 30 de metri, dar a tras în el. Mă bucură și forma bună a lui Arsene, care pe lângă cele trei goluri a mai și pasat decisiv la reușita lui Huțanu. Bineînțeles, mă mulțumește și scorul și jocul, dar și faptul că avem deja patru meciuri fără gol primit. Dar, ca să ajungem până unde vreau eu mai avem de muncă, mai ales pe partea de agresivitate pozitivă în joc, ne dorim un tempo mai ridicat. Sunt mulțumit de băieți, de faptul că avem rezultate bune, am fost puțin supărat pe faptul că în șapte etape am primit zece goluri. Dar, suntem pe drumul cel bun iar acum gândurile noastre se îndreaptă spre dificila partida de la Criș”, ne-a declarat Dorel Mutică, antrenorul celor de la Pecica.

Marctori și minute: Arsene – min. 18, min. 50, min. 89, Huțanu – min. 40, Moldovan – min. 65, Idris – min. 67

Formații: 

Pecica: Ciornei (Iosub – min. 83) – Dolga (Vasilca – min. 70), Ew. Wild, Șiclovan,  V. Fritea – Marinescu, Ponta, R. Fritea, Huțanu (Moldovan – min. 64) – Arsene, Roșuț (Idris – min. 62)

Dorobanți: Mikloș – Nadiu (Stancu – min. 78), Ciubăncan, Sas, Szoke – Ando, Pistrui, Georgiu, Apostol – Toth (Bota – min. 57), Poșta (Lăsculescu – min. 46)

Arbitri: Cristian Trif – Sergiu Burcă, Roland Opitz

Observatori AJF: Dan Ologeanu, Ovidiu Coman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button