Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 10-a: A trecut și Mioveniul peste UTA





Ieri

Juventus – Tărlungeni   6-0

Chipirliu 21, 34 și 75, Beța 44, Călințaru 81, Morariu 89

Azi, ora 11

Olimpia Satu Mare – Dunărea Călărași  2-2

D. Muntean 40, S. Pană 61 / Șandru 10, M. Ștefan 66

Metalul Reșița – Foresta Suceava  1-2

Buduroi 86 / Matei 66, A. Mutu 81

Șoimii Pîncota –  ACS Berceni  0-0

Luceafărul Oradea – CS Balotești  0-1

Herea 63 (pen)

CS Afumați – ASU Poli   2-0

Verdeș 81, Vlada 90+1

Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA   4-1

Curtuiuș 47 / Hadnagy 61, 64 (pen.), 71, Plămadă 78

Academica Clinceni – D.U. Brăila   3-1

M. Marin 44, Antohi 46, Vențer 66 / M. Enciu 90+3

FC Brașov – Chindia Târgu Mureș   2-0

Grigorie 59, Manole 90

Luni, ora 18

CS Mioveni – CSM Râmnicu Vâlcea   1-0

Dina (autogol) 52

Clasament

clasju
Etapa viitoare (8-9 octombrie): Călărași – Academica, Tărlungeni – Olimpia, ASU Poli – Sepsi Sf. Gheorghe, Balotești – Afumați, Chindia – Pîncota, Brăila – Reșița, Berceni – Luceafărul, UTA – Juventus, Foresta – Mioveni, Rm. Vâlcea – Brașov.

 









10 comentarii

  1. A facut ce a facut arbitru si a gasit el o gaselnita pt. a castiga brasovul iarasi, daca el a vazut ca formatia gazda se chinuie rau de tot in fata portii si ce a zis , lasa ca va ajut eu sa nu va mai chinuiti atat. Primul galben la Ispas nu a fost iar el atat a asteptat sa faca o grseala, greseala pe care nu a comis-o nicicand jucand corect mingea si nejenandu-l deloc pe adversar. Si uite asa ,o echipa modesta si mediocra de mijlocul clasamentului promoveaza in liga1. Rusine FRF. si LPF !!!! Pe de alta parte am vazut un meci de slaba factura. Nici Chindia la cum a jucat nu poate emite pretentii sa promoveze cu Cherchez cu tot,acesta fiind absent tot meciul.

    0
    0
  2. Brasovul a fost ajutata de arbitrii , e foarte bine e singura echipa din provincie care joaca fotbal si are antrenor ! Sa dea cel de sus sa ai ajute incontinuare sa castige nu-i problema daca le da meci de meci 11 m , sau joacà cu un jucator in plus ! Probabil daca la uta se dorea promovarea tind sa cred ca arbitrii se comportau altfel cu uta arad, Burleanu a spus clar : NU O VAD PE UTA IN LIGA 1 FÀRÀ SUPORTERI ! Nu are rost sa ne contrazicem sau sa ne jignim la ora actuala UTA nu are nici conducere (Gradinaru e un smecher) iar Nagi antrenor de liga III-a -IV-A , nu avem nici stadion , motorul nu e stadion mai degrabà cìmp arabil ! Se va discuta altfel dupa ce va fi gata stadionul, atunci cred ca va fi ajutatà si de oamenii in negru ( ordin dela frf) si se va gasii si sponsor , pina atunci rabdam si inghitim rezultatele bune si nebune …HAI UTA -2018- !

    0
    0
  3. Ai perfecta dreptate Dascale ,nu are rost sa dam in stanga si in dreapta pt. ca daca se voia promovarea se implicau altfel bosii din Arad ,dar asa stand lucrurile ,nu are rost sa te mai enervezi meci de meci si certandu-ne intre noi ca nu isi are rostul . Iti multumesc ca ai pus punctul pe I.

    0
    0
  4. Sa fie blestemati cei care au dictat daramarea Neumanului,care putea ramane stadion muzeu si construit un complex fotbalistic la marginea Ar.unde cresc balarii!Dupa jocul,,tampit,,de la BV,era sa ne ,,afume,,Afumatii,iar acum secuii din Sf.Ghe. ne- a scos fotbalul din cap prin acest 4- 1!Adio vise de promovare si -n acest campionat si poate regretam ca am incurcat Foresta la Suceava,dar jocul fundasilor nostrii centrali e ceva strigator la cer….Nu avem nici jucatorii cu talie,dar nici antrenor pentru liga 2a !!!!!Daca ati stii ce striga dupa noi utistii,alti chibiti,v- ati ingrozi…! Zi UTA si trage apa..!Oare asta meritam d-le Nagy care doar de arbitrii te legi si jocul mizerabil al unora din echipa nu-l vezi !De ce nu contestati la FRF arbitrii care ne parlesc ?Spune Cosmine tu mai multe…dar asta e adevarul patimasi suporteri utisti !Brasovul iar a fost ajutat azi de central,dar ce sa mai zici de Rusandu contra dinamovistilor la Botosani !

    0
    0
  5. Prin 93 UTA avea un antrenor dorit de tot orasul, Gigi Domide cu Gigi Boruga secund si UTA s-a inscris in lupta pt promovare. A inceput bine dar, tot asa, cam prin etapa 9-10 cred, UTA luat de la ICIM Brasov exact 4-1 si toti au zis gata cu promovarea dar UTA a promovat si a avut un an de exceptie in liga 1 invingand toate echipele din Buc. 5 la numar atunci. Asa ca nimic nu-i pierdut. Cred ca a fost un accident la Sf Ghe. Roly capul sus, marti bateti si sambata la fel si iar vei fi cel mai bun antrenor. Asa inteleg unii fotbalul!

    0
    0
  6. Sa-l compari p Domide sau pe Borga antrenori cu Nagy este o performanta !@John, ai dreptate a fost un accident, cer noros, jucatori cu crampe, antrenori cu cefalee, arbitrii tematici, ….ce mai…un accident. Capul sus ,zici mister John, numai ca… Nagy stie zicala „capul plecat , sabia nu-l taie”. …mergem inainte, asta-i ziata !

    0
    0
  7. La icim atunci am pierdut 6-1 nu 4-1, stiu pt ca am fost prezent la acel meci..dar atunci aveam echipa buna si rezerve pe masura, echipa actuala la ce nivel era atunci, nici nu prindea un loc in liga a doua,desi erau trei serii atunci!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button