Baschet

Start fals al ICIM-ului în noul sezon

Fosta campioană la baschet feminin a adus aproximativ 250 de arădeni la Sala Polivalentă pentru primul meci oficial al noului sezon. Împotriva unei formații Phoenix Galaţi ce nu a impresionat deloc, Univ. Goldiş ICIM și-a arătat limitele, de care – probabil – se va lovi tot restul campionatului.

În principiu, e vorba în special despre banca scurtă, în așa fel încât o eventuală zi mai slabă a „pieselor” grele (cum a avut căpitanul Hadzovic în această seară) să aibă efect pe configurația tabelei. La capitolul surprize plăcute o putem trece pe Diana Moraru, dar mai ales pe muntenegreana Pasic, o jucătoare total necunoscută până acum publicului arădean.

Spunând astea, dar și faptul că partenerele și-au împărțește frățește sferturile (31-25, 8-15, 32-17, 14-16),  să consemnăm victoria la limită a grupării de pe Dunăre, cu 76-73. Pentru „galben-albastrele” lui Stacey Nolan și Dan Moraru au marcat: Pasic 19 (3×3), Stroman 15, Moraru 15 (3), Karakasevic 13, Hadzovic 9 (2), Szocs 2,  în timp ce pentru gălățence: Steenholdt 20 (1), Rutan 18 (4), Filip 14 (4), Covile 13, Dumitrache 7 (1), Nelson 2 şi Creţu 2.

Următorul meci al Univ. Goldiş ICIM e programat tot acasă și tot în această săptămână. Vineri, de la ora 18, pe parchetul Polivalentei descinde U. Cluj, una dintre formațiile cu pretenții la titlu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button