Fotbal judetean

Mai bine mai târziu decât niciodată: Păulișana Păuliș – UTA III 1-0





A treia formație a „Bătrânei Doamne“ și-a continuat și în weekendul precedent seria de partide fără victorie în al patrulea eșalon fotbalistic al județului Arad. Tinerii utiști au ajuns la a șaptea partidă consecutivă pierdută după ce au cedat pe terenul celor de la Păuliș. Totuși, formația gazdă a reușit să se impună destul de târziu, marcând golul victoriei cu șase minute înainte de final. Atunci, în urma unui corner, mingea a ajuns la Itu care a înscris cu un șut din 8 metri. Până la golul de trei puncte gazdele au mai nimerit și bara prin Denis Calancea.

„Am controlat fără probleme disputa, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm mai mult din ocaziile avute, lucru care pentru noi este o problemă în ultima perioadă, ratăm foarte mult. Ne-am chinuit să marcăm, noroc că ne-a scos Itu care nu intrase de mult timp pe teren. Mă așteptam să câștigam mai categoric, mai ales că adversarii nu au avut ocazii și noi am dominat fără probleme. Am fost foarte supărat după acest meci, pentru că trebuia să ne impunem mai clar, dar chiar și așa îl felicit pe Itu pentru golul său, gol care ne-a adus victoria pe care o dedicăm președintelui nostru Florin Lăcătuș, având în vedere că sâmbătă a fost ziua lui de naștere. Sunt trei puncte ce ne mai oferă liniște, mai scăpăm de zona aceea periculoasă a clasamentului, dar trebuie să mai legăm una sau două victorii pentru a sta și mai relaxați. Urmează două partide din care putem obține puncte, o deplasare la Zăbrani acolo de unde îmi pare rău că a plecat nea Leo și sper ca fostul meu coleg de la Ineu – Adi Abrudean – să nu reușească să își impună stilul atât de repede și un meci acasă cu Ineul. Trebuie să punctăm pentru a avea liniștea necesară, pentru a ne descătușa“, ne-a declarat Dănuț Mițiți, antrenorul jucător al celor de la Păuliș.

 

Formații:

Păuliș: Dulhasz – E. Calancea, Suciu, Mariș, Ambruș (Itu – min. 75) – Gugeanu (D. Calancea – min. 66), Savu, Asandului, Gherghel (Bruț – 43) – Popa (Geanîm – min. 58), Mițiți.

UTA III: Zamfir – Gabor (Spătar – min. 90), AL. Lazăr, Ciuciafara, Salka – A. I. Bodri, Marica– Cociuba (Duma – 88), Lezeu (Tăședan – 88), Roșu (Haloș – min. 89) – Curta.

Arbitri: Alin Bolcaș – Flavius Dreghici, Radu Paul

Observatori AJF: Victor Ciurescu, Gheorghe Sfăt









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button