UTA Arad

Nagy: „A fost un joc modest de ambele părți, dar ei au fost mai norocoși. Nu avem posibilitatea să avem un lot pe măsura pretențiilor”





După un sezon și un sfert a venit și momentul pentru prima înfrângere pe teren propriu pentru UTA. „Călăul“ a fost Juventus București, liderul clasamentului ligii secunde, o echipă ce nu a arătat un fotbal deloc plăcut ochiului, dar și-a atins scopul. În schimb, „Bătrâna Doamnă” alunecă spre mijlocul clasamentului și pare puțin în derivă. „După un an și ceva, a venit și acest moment ca pe teren propriu să pierdem. A fost un joc modest din toate punctele de vedere al ambelor echipe. Pur și simplu, au fost mai norocoși decât noi. Nu am avut luciditate să punem presiune asupra lor. Poate, în unele momente am reușit asta, dar a fost ceva sporadic. Nu am apărut în fața porții, nu am avut situații de finalizare, iar atunci când nu dai gol, dar, în schimb, o face adversarul, apare precipitarea, fragmentarea jocului. Cu tot ceea ce a însemnat acel final de meci, cu Ambulanța ce a intrat de două ori pe teren…Toate acestea au dus la un deznodământ ce nu ne convine, în mod clar”, a menționat Roland Nagy.

UTA a ajuns la trei înfrângeri consecutive și se pune din nou problema întăririi rapide a lotului. „E un aspect despre care am tot vorbit, se știe asta încă din vară. Au mai plecat jucători și pe parcurs, înaintea finalului perioadei de transferuri, s-a tot discutat și se tot discută despre asta. Nu pot să inventez mai mult. După meciul de marți și cel de acum cu Juventus se vede deja consumul de energie și lipsa de concurență pe unele posturi. Nu avem posibilitatea să avem un lot pe măsura pretențiilor care sunt, nu e posibil avea performanțe mai mari decât sezonul trecut. Sigur, sunt trei înfrângeri într-o săptămână, dar să nu uităm că acum două săptămâni am avut trei victorii. Așa e în fotbal, e plăcut să fi într-un moment sus, după care jos. Nu ne-au caracterizat până acum astfel de rezultate, dar o să discutăm, vom analiza tot ceea ce s-a întâmplat. Și băieții sunt conștienți că e o perioadă grea, ei și-au dorit mult victoria, s-au agățat de orice, nu am ce să le reproșez ca și atitudine. Sigur, se poate spune că e un început de criză, pentru că am fost obișnuiți altfel, avem pretenții doar pentru victorii”, a adăugat tehnicianul „alb-roșilor”.

2 comentarii

  1. Din gandirea dlui antrenor Nagy : „Nu am apărut în fața porții” ; ” Nu pot să inventez mai mult” ; ” Sigur, sunt trei înfrângeri într-o săptămână, dar să nu uităm că acum două săptămâni am avut trei victorii. e poate spune că e un început de criză,”- Rolly, nu rezultatul ci jocul este falnic si fara o raza de speranta. Speranta ar veni daca ai avea tariia sa spui : „Plec” Dar nu singur Sa-l iei si pe Meszar. UTA trebuie redata utistilor, daca tot are numele asta.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button