UTA Arad

Oprița: „Am dominat partida fără probleme, e o victorie clară. Pe UTA o vedeam principala contracandidată la promovare”





Juventus București și-a consolidate poziția de lider al ligii secunde după partida de la Arad. Chiar dacă nu a prestat un joc demn de un lider, formația ilfoveană a fost exactă pe faza defensivă și a profitat la maxim de autogolul hilar al lui David. „Sunt foarte mulțumit atât de joc, cât și de rezultat. A fost o victorie clară, am dominat fără probleme, ce puteam face mai mult decât atât? UTA a ajuns doar de câteva ori la poartă, nu ne-a pus în pericol de multe ori, poate doar la mingile lungi sau centrări aruncate în careu. Terenul a fost rău atât pentru noi cât și pentru ei, dar am obținut o victorie muncită într-un meci de luptă greu, împotriva unei echipe arțăgoase. În plus, Strătilă s-a descurcat așa cum ne așteptam, are calități bune și tocmai pentru a-l contraacara l-am mutat pe Dima din fundaș dreapta în fundaș stânga. Dar, până la urmă, mă bucur că am câștigat. E o victorie foarte mare obținută la o echipă bună”, a declarat Daniel Oprița.

Înaintea disputei, antrenorul celor de la Juventus declara că echipa sa este conjunctural pe primul loc, declarație pe care și-a menținut-o și la final: „Încă e la început campionatul, e unul foarte lung, dar, într-adevăr, cu această victorie facem un pas important spre primele locuri. UTA e acum la 8 puncte distanță, sincer, înainte de începerea campionatului, eu am văzut-o ca principala candidată la promovare. Asta pentru că au format o echipă bună, au jucat la baraj anul trecut. Și acum sunt sigur că vor reveni acolo sus, cu două victorii consecutive vor ajunge iar sus”, a adăugat fostul atacant al Stelei.

Vorbind despre echipa sa și comparând, Oprița a atins un punct nevralgic la UTA, calitatea lotului: „Nu avem un buget foarte mare, cred că la UTA sunt salarii mai mari pentru jucători. Noi am ținut mulți jucători dintre cei care au evoluat în Liga a 3-a. Cu ei am promovat și tot cu ei jucăm acum cu succes în campionat”, a  adăugat tânărul tehnician al lui Juventus.

 









6 comentarii

  1. oprita???? tu unde ai mai antrenat mai ,,mecla,,…ce candidata mai este ,,colentina,, la promovare mai flacau…cati suporeri are aceasta echipa de cartier..echipe de genul acesta ( Colentina, chiajna ,voluntari , berceni ,etc ) nu au ce cauta in fotbalul romanesc….nu inteleg cat o sa mai suporte televiziunile sa plateasca televizarea unor echipe de genul acesta…pe cine intereseaza ,,Colentina,,..referitor la meciul castigat…de fapt aradul sa ,,batut,, singura…tu ,,mecla,,(oprita) nu ai nici un merit…sper sa promoveze orase de genul brasov , arad ,suceava ,valcea…sper ca si federatia sa puna tunuriele (arbitrajele) pe voi…fotbalul romanesc si suporterii nu va doresc

    0
    0
  2. Oprita eu nu vreau sa te jignesc insa tu ai fentat mult fotbalul asa cum echipa pe care tu crezi ca o conduci a fentat fotbalul astazi la ARAD ! NU VREAU SA SPUN CATE MINUTE ATI FOST PE JOS SI CA ATI PRACTICAT UN JOC DE joasa factura tehnica profitand de o greseala iNpardonabila a lui DAVID ,altfel poate cel mai bun transfer al UT-ei din acest an! DACA VOI ATI MERITAT SA CASTIGATI ACEST JOC ATUNCI ACCEPT CA EU AM VAZUT ALT MECI! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  3. ,,sint foarte multumit de joc,, auzi si pe asta ce spune , pài amindoua echipe ati fost praf , si daca se mai juca doua zile tot nu puteati dadea gol ,noroc cu David ca a gresit poarta ! In rest antifotbal …la prima infringere a voastra vor mai urma inca 2 sau 3 infringeri !

    0
    0
  4. Mai Oprita au jucat p*****i cu i*****i, ultimii si-au dat singuri gol si nu prea au ajuns la poarta adversa. Echipa ta a castigat, felicitari, dar lasa-ne in pace ! Am vazut meciul, UTA asta a jucat rusinos de slab

    0
    0
  5. Juventus a jucat cel mai prost din toate echipele care au jucat la Arad. FRF trebuie sa fie atenta la manevrele acestui CHIVORCHIAN. Autugolul lui David destul de ciudat ,jucatorul aradean nefiind presat de un alt jucator.

    0
    0
  6. Oprita asta iar este mare antrenor si cand spune ca ii este frica de UTA ,este f.sincer,UTA este cu 2 clase peste juventul condusa de penalul Chivorchian .care se ocupa numai cu smecherii si merita sa mearga la mititica sa fie coleg cu bunul sau prieten Iancu,allias CAP DE PORC! U.T.A. este campioana provinciei ,un titlu pe care il poarta cu mandrie,juventus este echipa smecherilor, insa pana unde mai merg smecheriile>?! La primavara UTA va spulbera acesta echipa chiar acolo in barlogul lor ,asa cum a facut-o si cu Targoviste sau Suceava ,sa dau doar doua exemple! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button