Fotbal feminin

Bătute de „internaționala” Borodi și propriile ratări: Juniorul Satu Mare – CS Ineu 3-1

Ineuancele își puneau mari speranțe într-un succes în etapa a treia a Ligii I feminin, iar după numărul ocaziilor create chiar au avut și argumente în acest sens. Doar că ratările (între care și patru bare lovite de Nicodin, Ancăș – două și Cozac) și forma de excepție a Ioanei Borodi, internaționala Under 19 a gazdelor, au făcut diferența până în final.

Borodi a reușit nu mai puțin de trei goluri în poarta lui Moț după acțiuni personale. După 1-0 la pauză, Nicodin a egalat pentru câteva minute situația pe tabelă, dar aceeași valoroasă fotbalistă a Juniorului le-a trimis pe „galben-albastre” cu traista goală acasă. „Ne-a bătut o singură jucătoare, dar mai ales ne-am bătut singuri datorită ratărilor mari. Dacă conduceam cu 3, 4-0 după primele minute nu zicea nimeni nimic. Dar, ne-am pripit din nou și ăsta e rezultatul. Totodată, au contat absențele lui Cociuba și Dragoș, dar și faptul că Joldeș a intrat într-un picior pe teren. Suntem dezamăgiți, căci ne doream mai mult de la acest meci”, a menționat Cristian Sculici.

Tehnicianul echipei de fete a Ineului a aliniat următoarea formula de joc: Moț – Vamanu, Mihăieș, Covaci, Preală – Mogocs, Haida, Nicodin (Ștrifler), Cozac – Ancăș, Joldeș (Cristea).

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close