Fotbal judetean

Gheață spartă pe „Șega”: UTA III – Glogovăț 1-1

Odată cu vremea rea, echipele din municipiu și județ caută să ajungă pe „sinteticul” de pe Șega. Nu mai puțin de două formații și-au programat meciurile din etapa 8-a a ligii a patra în Bujac, prima dintre ele fiind cea de-a treia „garnitură” a UTA-ei. Iar mutarea a fost una cu noroc, căci tinerii fotbaliști ai „alb-roșilor” au obținut primul punct din actuala stagiune.

Glogovățul a dat dovadă de maturitate doar în prima parte, atâta timp cât a ținut-o puterile din punct de vedere fizic. Au și valorificat superioritatea în jocul de posesie și numărul de ocazii create prin golul fundașului Tănasă, care a marcat din apropiere după cornerul executat de Mărculescu: 0-1 (min. 36).

Lucrurile s-au schimbat după pauză, când gazdele au prins curaj pe fondul căderii fizice din tabăra oaspeților și au egalat destul de repede. Mai precis, în minutul 53, Mandache (foto), revenit pe gazon după accindetarea gravă la mână, a transformat un penalty pentru 1-1. Tot copiii UTA-ei au avut inițiativa până la final, li s-a și anulat un gol pe motiv de offside la Marica, dar la fel de adevărat este că în penultimul minut de joc și Glogovățul a solicitat o lovitură de la 11 metri.

„Așa se întâmplă când întâlnești o echipă ce poate alerga și în fața căreia nu te distanțezi atâta timp cât ai resurse fizice. Copiii UTA-ei fac antrenamente zilinice, noi ba venim, ba nu venim și la cele două pe săptămână, iar diferența se simte de prin minutul 60, 70. Scorul e echitabil, atâta timp cât prima repriză ne-a aparținut nouă, iar a doua, lor”, a menționat Cristi Man, tehnicianul lui „Vladi”. „A fost o primă repriză echilibrată, dar înainte de pauză am luat gol dintr-o fază fixă. În schimb, repriza a doua am avut-o la discreție, am dat gol din penalty și am ratat multe alte ocazii importante. Părerea mea este că astăzi am pierdut două puncte” a declarat Adrian Ungur la finalul partidei pentru uta-arad.ro

Formații:

UTA III: Mureșan – Savin, Al. Lazăr, Rogojan, Revesz – Brănișteanu, Al. I Bodri (46 Gruiescu) – Marica (66 Deta), Mandache (78 Adam), Mager (46 Varga) – Țurcanu.

Glogovăț: Cheșa – Gherman, Ruja, Tănasă, Avram – Danciu, Ardelean, Mărculescu (80 Chiș), Magdi (72 Sumanu) – Gornic, Stănescu (65 Doboș).

Arbitri: Sorin Saladea – Mihai Stanciu, Sergiu Burcă.

Observatori AJF: Mihai Jivan, Romulus Babău.

Comentarii Facebook

0
0

4 comentarii

 1. „Copiii UTA-ei fac antrenamente zilinice, noi ba venim, ba nu venim și la cele două pe săptămână, ” -cind nu castigi si niste pleziristi, care se antreneaza la o bere numele de UTA nu este respectat. pina cind ?

  0

  0
 2. Interesant… Io când am vorbit despre Goldiș, care era să provoace un scandal după meciul cu Curtici, mi s-a sărit la gât, că de ce “spăl rufele în public”, dar când Cristi Man vorbește de indolența unor jucători – care ba vin, ba nu vin la antrenamente – nimeni… nimic! Da, cu adevărat echitate, “fraților”!

  0

  0
  1. De spectator… Sau comentariile sunt permise numai dacă ai “funcție” la club… Se poate și așa… dacă spui tu!

   0

   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close