Fotbal feminin

„Mamifere” incomode: AC Piroș Security – Vulpițele Galbene Roman  1-1

După succesul frumos la apariția în peisajul fotbalului românesc, fetele de la AC Piroș Security își puneau mari speranțe într-un succes la primul meci acasă. Au dat, însă, peste o formație solidă, aflată de trei ani împreună, care ocupa prima poziție în clasamentul Ligii II feminin înainte de partida din această dimineață, de la Șiria.

Și, chiar și așa, au dat de multe ori impresia că pot obține o victorie. Au și deschis tabela, în minutul 32, prin Mihăilescu, care a urmărit o minge respinsă de portarul advers după șutul lui Olariu. Egalarea a venit la mijlocul reprizei secunde la o greșeală colectivă a defensive gazdelor, după care s-a jucat pe contre. Chiar în penultimul minut de joc, arădencele au trecut pe lângă cele trei puncte după un „cap” plasat câțiva centimetri pe lângă de către Floare Liheț.

„Trebuie să recunoaștem că echipa din Roman a fost ceva mai legată decât a noastr, cu destule jucătoare de calitate. E, însă, păcat că am scăpat fără gol din niște situații grele și am scos mingea din plasă la o fază ce nu anunța nimic. Am fost încurcați și de accidentarea prematură a Andreei Balaș, una dintre cele mai valoroase fotbaliste din lotul nostru. Asta e, realizăm și noi cât mai avem de muncit, plus că ne-ar mai trebui întăriri la nivel de lot”, a menționat Gigi Cameniță, antrenorul lui AC Piroș Security.

Meszaros – C. Balaș, Talabă, Porcescu, Kolop – Giurgiu, Liheț, Olariu, A. Balaș (Mladin, Țînțar) – Mihăilescu, Danciu a fost echipa aliniată de „leoaice” în această dimineață.

Comentarii Facebook

0
0

3 comentarii

  1. Cum poti mah sa le spui unor femei mamifere??!!? Si sa mai pui asta si in titlu!! Sunteti din ce in ce mai penibili!!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close