Fotbal judetean

Debut cu o remiză pentru „Știli“: Victoria Zăbrani – Păulișana Păuliș 1-1

Cele două vecine din punct de vedere geografic au reușit o partidă spectaculoasă, deschisă, cu destule ocazii de ambele părți. Partida a consemnat și debutul pe banca gazdelor a lui Adrian Abrudean, care l-a înlocuit la începutul acestei săptămâni pe Leotin Pința. De cealaltă parte, Păulișul își propusese să obțină maxim din această confruntare, având nevoie de puncte pentru a se îndepărta de zona periculoasă a clasamentului.

Cu aceste gânduri în cap, oaspeții au reușit să deschidă scorul încă din minutul 9, când în urma unui corner mingea a ajuns la Mariș care a înscris cu un șut sec. Zăbraniul s-a aruncat în atac, a nimerit și bara și au dat și peste un Dulhasz în formă mare. Cu toate acestea, „reduta” oaspeților a cedat în minutul 41, când tot în urma unui corner a punctat Cati. Partea a doua s-a desfășurat sub aceleași coordonate, cu ambele formații trecându-și ocazii bune în cont, gazdele nimerind de două ori și bara, iar disputa s-a încheiat la egalitate, scor 1 – 1.

„Mi-aş fi dorit să încep cu o victorie, dar până la urmă este bine că nu am pierdut. Ce pot să spun,  a fost un joc care pe alocuri a arătat ca un adevărat derby între două echipe apropiate în clasament. Pentru mine a fost edificator acest prim joc pentru a cunoaşte mai bine potenţialul jucătorilor pe care îi pregătesc. Am constatat destule carenţe în jocul echipei, însă am observat şi lucruri pozitive pe care, în cele două zile  în care am reuşit să pregătesc echipa,  jucătorii au încercat să le pună în practică şi pentru acest lucru îi felicit. Urmează să corectăm greşelile făcute şi pas cu pas echipa trebuie să arate mai bine de la joc la joc. Ne-am dominat adversarul de la cap la coadă cu o posesie destul de bună a balonului cu momente şi situaţi bune de a marca, am avut trei bări, situaţii foarte, foarte multe dar din păcate nu am reuşit să înscriem şi am primit golul în debutul jocului la o fază fixă pe o greşeală copilărească. Una peste alta totuşi, parţial sunt mulţumit de jocul per ansamblul lui, jucătorii au încercat să pună în practică ce am reuşit să pregătim  în aceste două antrenamente iar greşelile care au existat le vom corecta. Totodată, cu multă răbdare vom încerca ca echipa să practice un joc frumos, fiind convins că vor veni şi golurile urmate de rezultatele bune”, a declarat Adrian Abrudean, antrenorul Zăbraniului, pentru www.victoria-zabrani.ro

De cealaltă parte, Dănuț Mițiți a afirmat: „A fost o partidă foarte frumoasă, cu multe ocazii de ambele părți, un spectacol pentru cei din tribune. Din păcate, din nou am fost egalați după ce am deschis scorul, este o meteahnă a noastră din acest sezon. La fel ca și în alte meciuri, am avut multe ocazii, am dus mingea acolo în față, dar suferim la finalizare. Și la antrenamente mă enervez mereu că nu reușim să marcăm, dar sperăm să corectăm aceste probleme. În rest sunt foarte mulțumit de cum au evoluat băieții, de felul în care au alergat, cum s-au dăruit, nu am ce să le reproșez în afara ocaziilor ratate. Sunt mulțumit cu aceste punct obținut la capătul unei partide foarte frumoase“.

Formații:

Zăbrani: Brutyo – Topai, Rogojinaru, Zopota, L. Olariu – (Goţ – min. 55), Cati, Crişan, Zele – Stancu (Dragomir – min. 81), Iorgovan.

Păuliș: Dulhaz – E. Calancea, Suciu, Mariş, Ambruş (Belei min. 90) – D. Calancea, Asandului, Savu, (Ştefan – min. 66), Geanîm (Bruţ – min. 47) – Itu, D. Popa (Miţiţi  – min. 72)

Arbitri: Nicoraş Ionuţ Vasile – Mihoc Alina, Bondar Daniel.

Observatori AJF: Herţeg Doru, Lovas Iosif

FOTO: victoria-zabrani.ro

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close