UTA Arad

E în „cărți” Selymes la UTA? : „Nu am vorbit cu nimeni, dar mi-ar plăcea să antrenez la Arad”





Fiindcă au picat pe rând „pistele” Laurențiu Roșu și Liviu Ciobotariu, iar Adrian Falub nici măcar nu a fost contactat de club, șefii „Bătrânei Doamne” s-au axat pe Tibor Selymes. Din câte se pare, au ținut soluția la sertar, căci, conform fostului internațional, nimeni din cadrul clubului UTA nu l-a contactat. „Am citit de schimbările de la UTA, dar eu nu am vorbit cu nimeni de la clubul arădean. Am văzut meciurile echipei din Arad la TV și, din ceea ce mai știu și eu, cred că UTA are cel mai mare atuu din campionat , suporterii. În plus, am înțeles că e gata noul stadion, deci ar fi condiții de performanță. Mi-ar plăcea să antrenez la Arad, doar că până în acest moment nu am primit nicio propunere în acest sens”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute Tibor Selymes.

Fostul international al României e de ceva ani în „circuit”, antrenând destule formații la nivelul primelor două eșaloane și anume: Liberty Oradea, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, FCM Tg. Mureş, Săgeata Năvodari, Oţelul Galaţi și Petrolul Ploieşti, pentru ca ultima oară să fie la Delta Dobrogea Tulcea.

Selymes are 46 de ani și a jucat pe postul de fundaș stânga la FC Braşov, Dinamo, Cercle Bruges, Anderlecht, Standard Liege, Haladas, Debrecen şi AEL Limassol. În tricoul naționalei a bifat 46 de întâlniri, făcând partea din generația ce a obținut cea mai mare performanță din istorie, calificarea în sferturile Campionatului Mondial din 1994 (SUA).









5 comentarii

  1. Domnu’ Selymes, nu-i gata stadionu, mai avem un pic de lucru ca numa ce ne-am apucat de 3-4 luni de el.

    0
    0
  2. Tare asta cu stadionul e gata si sunt conditii de performanta.Sigur la sunat pe Falca si a fost informat ca e gata stadionul

    0
    0
  3. Stiu ca e un antrenor sufletist, dar daca nu se intareste lotul, puteti sa-l aduceti si pe Lucescu si tot degeaba…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button