UTA Arad

UTA joacă duminică la Satu Mare fără Manea





Deși nimeni din cadrul clubului nu se gândește la această oră la etapa din weekend, ținând cont de faptul că echipa UTA nu are un antrenor după demiterea lui Roland Nagy, arădenii au aflat că vor juca pe puncte la Satu Mare duminică dimineața. Mai precis, la ora 11,30, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Pentru Olimpia e al doilea meci acasă transmis în direct în acest sezon, după 1-1 cu FC Brașov, în timp ce pentru „Bătrâna Doamnă” va fi prima partidă de campionat fără Alexandru Manea. Fundașul central e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, noul antrenor având deja o primă problemă. Ambii fundași centrali cu experiență din lot, Alin Gligor și Richard Filaret sunt de picior stâng, așa că absența lui Manea s-ar putea dovedi foarte importantă.

FOTO: UTA Media Design

12 comentarii

  1. La cum se prezinta echipa la ora actuala, sa zicem mersi daca scoatem un egal ,ceea ce nu cred,si mai depinde si ce antrenor vine cu toate ca mare lucru nu o sa faca intr-un timp asa scurt.

    0
    0
  2. Eu zic ca orice antrenor ar veni, or sa ceara conducerii jucatori buni ca altfel daca se va merge tot cu promovarea juniorilor la infinit, nu stiu daca se va inhama la treaba !!!

    0
    0
  3. Pai de ce sa il saboteze, pt. ca nu mai este ROLY cel bun si dau de greu la antrenamente sau le este frica ca unii dintre ei isi vor pierde postul daca nu dau randament !!!

    0
    0
  4. exact cum ai spus….eu tind sa cred ca jucatorii echipei uta nu sint asa ,cred ca si ei vor ceva nou .

    0
    0
  5. cel putin meciul cu Juventus .pentru mine a fost tare ciudat , echipa nu s-a prezentat asa moale de cind e antrenor Nagy ….

    0
    0
  6. Nu mai are lumea loc de voi doi pe aici, ma refer la dascalul si Nelu Tg, numai aberatii si prostii scrieti! Sunteti penibili, uneori mai apare si Petre bucurestenanul si totul e perfect!

    0
    0
  7. Nu aduceti fotbalisti.O sa fie surprize cu Rosu antrenor. Multi din actualii jucatori nu corespund.UTA trebuie sa joace un fotbal modern,in viteza,nu cu mingi bubuite.

    0
    0
  8. De unde sti tu mai Satmareanule !!! Si daca iei bataie. Ce vorbesti, va batut Chindia de va sunat apa in cap si la noi si la Satu Mare si va bate si in sezonul asta , marea echipa Olimpia S M.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button