SOIMII PÎNCOTA

Scenarii hilare la Pîncota: Jucătorii ar putea fi culeși din drum pentru deplasarea de la Suceava!





„Lanterna roșie” a ligii secunde are doar două variante pentru finalul acestei săptămâni. Ori se deplasează la Suceava pentru a evita cea de-a doua neprezentare, ori echipa va fi exclusă din campionat și, implicit, se va pune lacătul la clubul încă prezidat în acte de Pavel Piroș.

Se aude, însă, că așa-zișii finanțatori italieni, Angelo Massone și Salvatore Miccari, insistă ca echipa să joace în Moldova. Încă nu au oferit sprijin logistic pentru  asta și nici nu se grăbesc. Și așa nu prea au de gând să adune echipa mai repede de ziua de vineri și nici nu ar avea de ce. Un teren de antrenament e greu de găsit în orașul nostru, antrenor și așa nu există și, mai mult decât atât ar trebui să susțină cu bani revenirea jucătorilor la „bază”. Așa că, cel mai îndemână ar fi ca un eventual autocar ce va pleca vineri de la Arad să treacă prin orașele de reședință (sau staționare cum este cazul „stranierilor” Randy și Murakami care au rămas la Pitești) ale jucătorilor legitimați pentru ca în cele din urmă să „acosteze” la Suceava.

În atari condiții, e greu de presupus care va fi deznodământul partidei de sâmbătă, unde „șoimii” sunt așteptați de una dintre fruntașele seriei ce își mai ling rănile după insuccesul de la Brașov.

FOTO: Titus Iliesi (druckeria.ro)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button