UTA Arad

Suporterii îl susțin pe Roșu și i-au vorbit despre importanța derby-ului cu Poli





Se spune că nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește. În cazul de față vorbim despre întâlnirea de vineri, de la Old Lady’s Pub, programată inițial pentru a se clarifica niște lucruri legate de relația vestiar (antrenori, jucători) și suporterii UTA-ei după evenimentele de la finalul confruntării cu Juventus București, dar și din timpul meciului de Cupă, cu Becicherecu Mic, dar ordinea de zi a fost schimbată odată cu „ștafeta” Nagy – Roșu la nivelul băncii tehnice. Așadar, la localul de pe Poetului, au ajuns antrenorul Laurențiu Roșu, preparatorul fizic, Francisco Ignacio Martinez Cabrera și Alexandru Meszar, omul din spatele proiectului UTA.

„Sprijin și răbdare”

S-a vorbit de ambele părți, dar prim-planul l-au avut susținătorii. „I-am făcut o scurtă istorie domnului Roșu, a existenței noastre ca entitate și aici mă refer la Suporter Club UTA. I-am spus că am trecut prin momente mult mai grele, în care se punea în discuție existența clubului, iar acum, prin comparație, lucrurile sunt stabile și, din punctul nostru de vedere, al familiei UTA, merg într-o direcție bună.  Sigur, și nouă ne-ar plăcea ca echipa să fie mai sus în clasament și să joace un fotbal mai bun, dar sperăm ca dânsul să ne ajute în acest sens. I-am promis sprijin și răbdare, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Roland Nagy. De abia sâmbăta trecută, în ultimele minute ale meciului cu Juventus s-a strigat <<Demisia!>> în galerie și nu din partea tuturor. Au fost voci răzlețe ce au iscat mici neînțelegeri printre noi. Iar dacă cei din conducerea clubului au decis să schimbe antrenorul, noi, cei de la Suporter Club UTA, sau majoritatea noastră, o susținem. Îi mulțumim și noi lui Roli Nagy pentru tot ceea ce a făcut pentru UTA, pentru promovări și pentru rezultatele excelente din stagiunea trecută, dar viața merge înainte”, a menționat Dan Proca.

procameszar

Achiziții rapide sau în iarnă?

Președintele SCU ne-a mai mărturisit că șefii clubului i-au pus la dispoziția noului antrenor, cum – de fapt – s-a întâmplat și cu Nagy, o listă de posibile achiziții. „Conducerea clubului e dispusă să aducă cel puțin 4-5 jucători cât mai repede, cu condiția ca aceștia să corespundă așteptărilor antrenorului. Dacă nu, cel târziu în iarnă, lotul va fi întărit având un <<bazin>> de selecție mai mare”, ne-a mai mărturisit Proca.

Punctele cu Poli – esențiale

Ajungând la viitoarele partide, inevitabil, fanii au ajuns la derby-ul cu ASU Poli, de pe 12 noiembrie, de la Arad. „Pe hârtie, programul e bun, dar poate apărea și reversul medaliei, căci există așteptări pentru o serie de rezultate bune. Dar, ceea ce ne interesează pe noi în mod deosebit este meciul cu Poli. I-am și comunicat domnului Roșu că acela trebuie câștigat cu orice preț, am încercat să-i transmitem de pe acum importanța acelui joc”, a adăugat președintele Suporter Club UTA.

La sugestia susținătorilor „alb-roșii”, conducerea clubului fanion al Aradului iau în calcul punerea în comercializare a unui „pachet” de bilete pentru trei confruntări oficiale pe „Motorul” în care să intre și meciul cu ASU Poli. Sau dacă se merge pe varianta clasică, fiindcă solicitarea de tichete pentru „ciocnirea” cu timișorenii va fi mare, cel mai probabil marea parte a lor se vor vinde la Old Lady’s Pub în săptămâna jocului.

17 comentarii

  1. Dacă mai vin vreo 4 nearadeni plus alți 4 care îi avem fac 8 titulari. Antrenor si preparator nearadeni. Vom avea titulari doar 3 copii si 2 antrenori secunzi din Arad. E suficient ca să mai putem zice că e echipa aradului cu arădeni pentru arădeni?

    0
    0
  2. mai termina cu antrenori si jucatori aradeni pentru aradeni. intr-un club profesionist nu conteaza nationalitatea si locul de bastina al jucatorilor sau stafului tehnic. un profesionist isi face treaba oriunde pentru bani si prestigiu.restul este poveste..

    0
    0
      1. In afara de Bilbao,mai da-mi un exemplu de echipa formata in exclusivitate doar din jucatori nascuti in acelasi oras sau judet sau ce forme de organizare administrativa or mai fi si aici ma refer la echipe cu un nivel de performanta,nu ligi inferioare.Si nici macar acolo nu sunt doar din Bilbao,sunt din toata Tara Bascilor.Merge pana la un anumit nivel,dar pentru a tinde spre performanta nu te poti axa numai pe localnici si aceia multi dintre ei juniori,plus ca in momentul cand scoate unul capul este si vandut.

        0
        0
  3. Fotbalul nu-i o stiinta exacta. Oriunde in fotbalul profesionist aria de selectie e mai extinsa. Ori vrem performanta, ori crestem copii. Avem copii minunati dar trebuie sa avem rabdare cu ei. Trebuie sa creasca pe langa jucatori consacrati, cu personalitate.

    0
    0
  4. Jucători vor castiga derbyul, dar la galerii timisoara ne dă lecții! Si numeric si ca repertoriu ori coregrafie, spezza noastra e praf si pulbere pe lângă violeti..

    0
    0
    1. Da ce au violetii? Aia 200 de oameni care mergeau pe danutz paltinisanu meci de meci dupa vreo 2-3 etape de infrangeri? Aia e galerie? Sau te referi la cealalta grupare „ultras” care sustin acs recas si care se strang vreo 50 acasa si 0 in deplasare ( cateva mii acasa cand vine Steaua la ei :)) ). Hai sa fim seriosi, sunt la pamant si ei, sub noi cu ambele echipe doar ca una joaca (ciuca batailor) din cauza unui sistem mafiot in liga 1.

      0
      0
  5. Am fost la meciul timisorenilor la Cisnadie si am ramas impresionat: Timisoara era condusa la scor, dar sutele de membri ai galeriei timisorene, imbracati toti la fel, au cantat tot timpul iar la final si-au aclamat echipa invinsa…

    0
    0
  6. haideti sa fim seriosi..aia 20 de insi acasa si 10 in deplasare (daca merg si aia, daca nu se supara sefu lu pistru pe ei) nu poti sa-i numesti galerie..in schimb timisorenii au fost 200 in zi lucratoare la Siria cand au jucat cu pancota, si minim 100 in orice deplasare, chiar daca au jucat la braila! voi astia din,, galerie ” daca va comparati cu timisorenii chiar nu aveti simtul ridicolului! pai voi in meci decisiv la medias nu ati fost nici unul, la baraj la voluntari a-ti fost 40 cu tot cu fratii stelisti, iar mai recent la meciul de acasa cu juventus colentina tot arsenalul vostru a constat intr-un steag national, care flutura singuratic..nici un steag alb-rosu..jenant

    0
    0
    1. Ati inceput razboiul psihologic? 🙂
      Cum se face ca noi astia putini si fara simtul ridicolului am maturat cu voi pe jos pe unde v-am prins?
      Ati uitat cand tot asa in inferioritate numerica v-am luat Ultranativul din fata stadionului sau cand v-am trosnit chiar in fata stadionului ori cand v-am batut in piata Operei in frunte cu seful vostru Mihalcea ce scancea ca o fetita?
      E drept, fostii SUR sunt cam toti cu familii acum insa abia asteapta sa va reintalneasca dupa atatia ani. Nu v-au uitat si va duc dorul.
      Concentrati-va pe coregrafiile voastre cu cartonase si nu va aventurati in vorbe pentru ca stim cine sunteti si ce puteti.

      0
      0
      1. hai sa nu ne mai ascundem dupa degete Marius . „raul” are dreptate. ASTA-I ADEVARU. si inca ceva , chestia cu familiile nu ii o scuza . asta sa fie clar . Odata Ultras , tot timpul Ultras.

        P.S : sau doar O data Ultras ?

        0
        0
        1. Nu se ascunde nimeni insa hai sa nu fim naivi sau ipocriti. Nimeni nu isi sacrifica familia la nesfarsit.

          0
          0
          1. nu mai zic nimic ca nu vreau sa intru in polemici cu tine „Marius” .

            0
            0
  7. Intalnirea de vinerea trecuta ne atata cit ridicol este la UTA si in jurul ei, Participa la ea : ” Alexandru Meszar, omul din spatele proiectului UTA” , Rosu si preparatorul sau. Nu participa dl Presedinte Voinea, omul impins in fata, pentru folosirea pixului.Dl Proca si suporterii lui, au obtinut „o victorie istorica”,ei i-au adus ( ” la ordine ” ) pe cei de la UTA. Ca sa ce ?. Pai, ca sa-i prezinte lui Rosu istoricul echipei, neazurile clubului,etc. Mai aflam o veste :„Conducerea clubului e dispusă să aducă cel puțin 4-5 jucători cât mai repede, cu condiția ca aceștia să corespundă așteptărilor antrenorului….: Ahaaaa ! Lui Nagy nu s-au grabit sa-i aduca intariri, acum vreau…cit mai repede…. La ce ?. Ca promovarea este dusa, si pina aduc astia 4-5 intariri va fi si mai departe. Iata deci, cum s-a bifat o intalnire ,la o bere, in care UTA arata ca isi respecta suporterii ( pe unii..) si suporterii (aia…unii..) il asigura pe Meszar si pe antrenor de sprijin. Vorba lui Caragiale ” „Pupat toti…piata Independenti..!”, pardon la Old Pub Nu s-a schimbat nimic la UTA…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button