Fotbal judetean

Elevul a parat asaltul profesorului: CS Ineu – CS Glogovăț  2-3

Două dintre echipele aflate în partea inferioară a clasamentului Ligii a IV-a s-au întâlnit în această dimineață pe „Centralul” din Ineu. Partida a avut destule și asta pentru că tehnicianul gazdelor, Cristi Sculici domiciliază în Vladimirescu, și-a legat ani buni destinul de formațiile de copii, juniori și seniori de comuna de la marginea municipiului, iar „principalul” de azi al Glogăvățului i-a fost „secund”.

Și, după cum se întâmplă de multe ori, elevul ajunge să-și întreacă profesorul, deși azi a avut nevoie și de ceva șansă și de un portar, Paul Vîrtaci la meciul carierei. Pe de altă parte, Glogovățul a știut să valorifice din plin startul bun de meci. Conducea cu 1-0 după numai 2 minute, la o fază în care Magdi a scăpat spre poartă într-o poziție suspect de offside. Apoi, la mijlocul reprizei, juniorul Doboș a inventat o execuție, între centrare și șut, ce l-a surprins pe Pușcaș. De abia la 0-2, Ineul s-a trezit și a revenit în joc prin devierea lui Rădac, de la colțul scurt, după centrarea lui Hulbăr. Până la finalul mitanului au fost și alte ocazii clare de gol în contul amfitrionilor, dar Vîrtaci și-a început recitalul.

Asaltul în careul lui „Vladi” a continuat și la reluare, însă nou-intratul Negrea a avut nevoie de o singură ocazie, la pasa luminoasă a lui Ardelean să refacă diferența de două goluri. Bravul Vîrtaci avea să mai fie învins de abia cu 5 minute înainte de final, de G. Mașniță, cu un șut din careu, la 2-3 Ineul îmbrățișând și pe mai departe „lanterna roșie”.

„Azi a fost una dintre zilele în care pur și simplu mingea a intrat doar când a vrut ea în poartă. Au fost minute bune de asalt în careul advers, dar portarul lor a respins tot ce putea respinge, iar golurile pe care le-am luat au fost întâmplătoare, pe greșeli personale. Ca să nu spun că la primul gol a fost offiside clar, am revăzut faza pe imaginile video. Știu că poate sună ciudat după încă o înfrângere ce nu ne face deloc cinste, dar suntem în creștere de două-trei partide”, a menționat Cristi Sculici, „principalul” zărăndanilor.

La rândul său, Călin Dehelean (foto) a dorit să sublinize prestația goal-keeperului său, dar și atitudinea întregii sale echipe:Pe lângă cele trei goluri, am mai avut și alte situații clare, zic eu, dar sunt fair-play și recunosc că am avut noroc la câteva faze, dar și pe Paul Vîrtaci în zi mare. Per ansamblu, a fost un meci destul de frumos, între două echipe în general tinere. Din cauza numeroaselor absențe, Ruja, Gherman, Danciu sau Stavilă, am fost nevoiți să începem cu patru juniori, dar și Ineul a avut destui copii pe teren. Am și jucat pentru prima dată în sistemul cu trei fundași și, iată ne-a ieșit. Victoria ne aduce ceva liniște și mie puțină satisfacție, căci am fost secundul lui Cristi Sculici ani buni de zile”, a menționat antrenorul lui Glogovăț, alături de absentul Cristi Man.

Formații:

CS Ineu: Pușcaș – I. Mâneran, Jilavu, Karmanoczky, Hulbăr – Iaroș – Udrescu (71 Dragoș), Zdrențan, Spătaru, Gavrilă (75 Kotroczo) – Rădac (63 G. Mașniță, 88 Florea).

Glogovăț: P. Vîrtaci – Tănasă, Avram, Cornea – Gornic, R. Ardelean, Goldiș, Doboș, Magdi (79 Chiș) – Stănescu (57 Negrea), Bubuș.

Arbitri: Alin Deac – Sorina Betea, Flavius Dreghici. Observatori AJF: Dan Ologeanu, Iosif Lovas

***

Fiindcă au greșit număru lui Cătălin Cornea (7 în loc de 17), oaspeții au avut ceva emoții că vor pierde partida la masa verde, dar în cele din urmă au aflat că se vor alege doar cu o amendă.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Manager, numără, te rog, numărul de jucători de la CS Ineu și vei vedea că sunt doar 10. Ai uitat portarul, Pușcaș. Errare humanum est!
    PS: Ați văzut, nu m-am legat de nici o echipă… Fiecare își duce crucea cum poate.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close