UTA Arad

Roșu și-a scos din cap achizițiile: „Mă gândesc să scot randament maxim din lotul pe care-l am la dispoziție”





În ziua în care a preluat oficial postul de antrenor al Campioanei Provinciei, Laurențiu Roșu spunea: „Într-adevăr, mi-aș dori să mai am încă doi atacanți în lot, pentru că acum sunt doar doi. Ideea mea e să am patru. Nu e așa ușor, lucrurile sunt în mișcare, nu e pauză competițională, vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla. E clar că avem nevoie să acoperim unele posturi”. Au trecut mai bine de două săptămâni și nu s-a întâmplat nimic concret la acest capitol. Doar  o discuție cu un atacant român, ce nu a acceptat condițiile oferite de club în acest moment.

Întrebat, astăzi, din nou dacă a mai insistat pe achiziții, „principalul” UTA-ei a spus următoarele: „Nu m-am mai gândit foarte mult la acest aspect, ci mai să scot randament maxim din lotul pe care-l am la dispoziție. Dacă, între timp, apare cineva care ne poate ajuta rapid, suntem deschiși la o colaborare. Altfel, riscăm să nu luăm o decizie corectă cu o lună și un pic înainte de perioada de transferuri. La iarnă, vom avea multe posibilități pentru a ne întări lotul, inclusiv să împrumutăm jucători de la alte echipe, acum pe listă avem doar jucători liberi de contract”. „Suntem bombardați cu multe oferte, dar nu ne grăbim”, a completat Codru Grădinariu, directorul general al arădenilor.

Pe de altă parte, antrenorul „Bătrânei Doamne” s-a arătat dispus să primească unul-doi jucători în probe cu condiția ca: „Să stabilim cu toții că merită cu adevărat să fie văzut”.

Dar, cu ocazia discuției pe care Roșu o va avea într-un final cu Roland Nagy, s-ar putea aduce în discuție și o parte din jucătorii pe care fostul tehnician i-a pus pe lista de achiziții încă din luna iunie. „I-am luat numărul de telefon, sper să ne vedem cât mai repede. Am stat foarte prost cu timpul liber de când am venit la Arad, ieri a fost și ziua mea de naștere, dar chiar îmi propun să mă întâlnesc cu Roli. Poate, voi discuta și despre jucătorii propuși de el, deși avem și noi acea listă la club”, a încheiat Roșu.

FOTO: UTA Media Design

3 comentarii

  1. Rosule,daca ieri ti a fost ziua de nastere,ca utist batran iti spun un ,,LA MULTI ANI,, retroactiv..Hai UTA !

    0
    0
  2. Deviza pentru conducerea de la UTA, este : „Suntem bombardați cu multe oferte, dar nu ne grăbim”. Ce sa intelegem ? Ca sint jucatori care s-ar vrea la UTA, insa clubul „cantareste”, De atata cantarire s-au pierdut jucatori buni. mai degraba, eu cred ca la Arad nu se doreste promovarea, si conducerea „nu risca” sa aduca vreo 2-3 jucatori, care ar putea schimba fata echipei. Sint buni astia , care sint, ca aia mai batrani ( cei localnici) se multumesc cu putin, ca oricum nu prea au alte oferte, iar aia tineri isi fac cota. In felul asta „l-au adormit” si pe Rosu, care oricum isi ia banii, neavand presiunea rezultatului.In schimb se cheltuie banii cu UTA 2, cu UTA 3, cu sub 17, cu sub 19, aici sint copii , care trebuie sa creasca, sa fie vanduti, inca 1-2 copii ca si Man, vanduti ( Petre ar fi unul…) si totul iese pe plus pentru cei ce conduc UTA azi ( si in interes propriu). Sint tare curios daca cei ce conduc UTA il vor lamuri pe Rosu de interesul lor pentru o parte dintre juniori, sau Rosu va incepe sa vrea sa foloseasca mai intens, si pe altii ( ma refer la cei dinafara sferei Atletico)

    0
    0
    1. @Ion voi o tineti intruna ca conducerea nu vrea dar in momentul de fata sunt doar jucatori liberi de contract care tin la bani si de aia nu isi gasesc echipa, acestia sunt complet nepregatiti si sunt sigur ca nu te vor ajuta de nici un fel ( sa stii ca s-au purtat discutii cu un atacant care a cerut salariu urias si nici macar nu era un super atacant). In vara Roly a avut o lista de jucatori pe care i-a dorit conducere insa Roly nu si-a dorit pe niciunul din acestia el isi dorea doar jucatori cu care a lucrat (Ignea, Pascariu, Calvin) pe care conducerea nu i-a dorit ( ca o parere personala Pascariu si Dubestean ar fi fost poate OK) astfel a existat un conflict mognit intre conducerea si Roly (in primul rand meciul de sambata bag mana in foc ca Roly nu il introducea pe Celea nici in ruptul capului). In ceea ce priveste faptul ca vor fi fortati jucatori de la Atletico eu zic ca te pripesti in primul rand jucatori de la echipa a 2 care nu sunt din Arad veniti din alta parte ar fi fost trimisi acasa dupa rezultatele de pana acum insa nu, se spera ca acestia sa inceapa sa joace sa isi arate valoarea pentru care au fost transferati.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button