UTA Arad

UTA ar putea trece granița pentru antrenamente!

 Tot căutând terenuri bune de antrenamente, utiștii au ajuns în Ungaria. E adevărat destul de aproape, chiar la Graniță, mai precis la 32 de kilometri, la Battonya. „Chiar astăzi am fost acolo și suntem mulțumiți de cele două terenuri, vestiare și alte facilități pe care cu greu le găsim în Arad în această perioadă. Probabil, o să ne antrenăm și la Battonya când credem de cuvință. Nu călătorim mai mult de 30 de minute până acolo și avem condiții bune de pregătire”, a comunicat Codru Grădinariu, directorul general al „alb-roșilor”.

După ce, ieri, au intrat în premieră pe gazonul de pe „Gloria”, în această dimineață, Strătilă et. comp. au transpirat pe terenul din Sînicolau Mic. Până una alta, Laurențiu Roșu a admis faptul că: „Consumul fizic în partida de sâmbăta trecută a fost mare pe acel teren greu. Poate chiar dublu, dar asta ținând cont și de faptul că s-a jucat 10 contra 10 timp de o repriză, iar jucătorii au trebuit să alerge mai mult. Am fost foarte mulțumit de băieții mei, s-au dăruit pe teren în condițiile date, iar importante erau cele trei puncte. Sigur, dacă vrem să avem mai mulți spectatori în tribune, să umplem stadionul chiar dacă el e mai mic, trebuie să atragem lumea și printr-un joc bun. Însă, rezultatele sunt prioritare în momentul de față, căci etapă de etapă suntem obligați să luăm trei puncte dacă vrem să fim cât mai sus până la iarnă”.

FOTO: UTA Media Design

Comentarii Facebook

0
0

2 comentarii

  1. Dar terenurile de langa ICRTI, despre care se tot vorbeste de ani de zile, ni se tot prezinta proiecte, unde sunt? Terenuri de iarba, sintetice, de fotbal , de rugby, vreo 6 daca nu mai multe. Unde sunt , domnilor? Tin niste planse( planuri) loc de terenuri sportive?

    0

    0
  2. Noroc ca in ungaria primarii nu demoleaza terenurile de forbal si sunt si ingrijite la alt nivel decat aici.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close