UTA Arad

Tudor trasează obiectivul cu UTA: „Am pierdut punctele cu Pîncota, vrem să le recuperăm cu cealaltă echipă arădeană”





Echipa fanion a Aradului ajunge în „fieful” primei echipe aflate sub linia ce anunță retrogradarea. Unirea Tărlungeni plecase destul de bine la drum în acest sezon, dar de la un timp a intrat într-o pasă proastă.

Pe undeva, aceasta este explicabilă atâta timp cât formația din Ștefănești se confruntă cu probleme de ordin financiar. „Suntem într-o situație destul de neplăcută din toate punctele de vedere. În primul rând, există restanțe importante de ordin salarial, iar acest lucru îi afectează destul de  mult pe jucătorii noștri. Eu le spun mereu să încerce să-și facă meseria indiferent de condiții, căci, până la urmă,  tot pentru ei o fac. Poate sunt văzuți de alte grupări mai bune și pot face pasul spre ele chiar din această iarnă. Oricum, cel puțin eu sunt convins că ni se vor rezolva problemele la club, sunt doar chestiuni de ordin birocratic ce împiedică Primăria din Ștefănești să susțină clubul conform promisiunilor. Pe de altă parte, nu trebuie să uităm că avem un lot format din jucători care au evoluat destul de puțin în Liga a 2-a, majoritatea venind din eșaloanele inferioare. De aceea, încă se pierd câteodată reperul pe teren, ca să nu mai vorbim despre omogenitate care nu poate fi prea ridicată din moment ce formăm o echipă, practic, nouă. Ne-am cunoscut cu adevărat în timpul campionatului, e greu să obții rezultate imediate”, susține Laurențiu Tudor, antrenorul ilfovenilor.

Pe lângă șirul de meciuri fără victorie în campionat, Tărlungeniul a și spus „adio” Cupei într-o manieră puțin rușinoasă. O echipă cu destule rezerve a celor de la AS Târgu Mureș a câștigat, miercuri, cu 5-0 la Ștefănești, ex. utistul Rus fiind autorul unui „hatrick”. „Am decis să odihnesc din punct de vedere fizic, dar și psihic mai mulți titulari pentru meciul ce mă interesează cu adevărat, cel cu UTA, de duminică. Chiar îmi doresc enorm cele trei puncte, mai ales acum că am aflat că am rămas și fără cele trei puncte de la Pîncota, pentru care am călătorit sute de kilometri. De altfel, am vrea să recuperăm acele puncte cu cealaltă echipă arădeană, să fi meritat efortul deplasării”, a adăugat cel care a lucrat cu Reghecampf în 2010 din calitatea de „secund”.

Legat efectiv de adversarul de peste două zile, Tudor a adăugat: „Din punctul meu de vedere, nu se impunea schimbarea lui Roli Nagy, dar conducerile nu au răbdare și înțelegere când nu sunt rezultate. Nu știu exact ce a putut aduce nou Laurențiu Roșu, eu chiar îi doresc mult succes la UTA, dar să câștig eu acest prim meci împotriva lui. Se poate spune că arădenii sunt ușor favoriți la ce pretenții au și seria noastră neagră, dar eu zic că va fi un meci aprig disputat, pentru trei puncte foarte importante atât pentru noi, cât și pentru ei”.

Singura indisponibilitate a „uniriștilor” este fundașul central Burnea, suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button