Fotbal judetean

Spectacolul nu ține loc de puncte: Progresul Pecica – Victoria Felnac  3-3

Două dintre pretendetele la podiumul Ligii a IV-a s-au anulat reciproc după o partidă cu 6 goluri. Cel puțin antrrenorul gazdelor e nemulțumit de deznodământ la capătul: „Celui mai bun meci al nostru de pe teren propriu”.

Ziua bună a pecicanilor avea să se vadă încă din minutul 4, când Huțanu a marcat cu capul la capătul unei acțiuni colective, finalizată cu centrarea lui Moldovan. Momentul cheie al meciului avea să consume 8 minute mai târziu, când Gabor a intrat tare la Marinescu (care avea să și fie înlocuit) și a văzut doar cartonașul galben. „Cred că dacă se lua decizia normală, vorbeam doar despre scorul la care am fi câștigat acest meci. Cu tot respectul pentru Felnac, dar au fost periculoți doar la faze fixe și pe lansările în adâncime ale lui Băd. În rest, cred că am fost echipa ce a construit mai mult, ce și-a creat și alte ocazii importante pe lângă goluri, în special prin Arsene și Huțanu și am fi meritat mai mult. Dar, dacă menținem acest ritm de joc, avem șanse mari să nu mai pierdem puncte până la finalul turului, chiar dacă mai întâlnim echipe ca Lipova sau Sîntana”, a menționat Dorel Mutică.

Revenind la desfășurarea meciului, în minutul 24, Vidac s-a aflat la capătul unei centrări a lui Popa și o prelungire a lui Băd (foto). Mai mult, acesta acesta din urmă a dus-o pe VI-FE în avantaj cu un șut frumos, din întoarcere, ce s-a dus sub transversală. Doar 1 minut a durat bucuria oaspeților, căci Moldovan l-a executat pe Pașcălău cu un șut cu spițul de la 12 metri.  Era 2-2 în minutul 32 și, de fapt, rezultatul pauzei.

Actul secund a debutat cu erorile lui Ciornei (ieșit greșit pe o centrare) și apoi Șiclovan, care și-a băgat mingea în propria poartă după ce Băd trimisese în bară. Dar, din nou, Felnacul nu a putut ține de scor decât trei minute și asta pentru că Vali Fritea șutat cu sete în plasă după o fază fixă la care au mai participat Arsene și Șiclovan. Până la final, Progresul a fost echipa ce a căutat mai mult golul izbăvirii, dar nu avea să-l mai găsească cu atât mai mult cu cât a terminat în zece. Ex-ul Roșuț a fost eliminat de pe teren pentru injurii cu 9 minute înainte de ultimul fluier.

„Meciul a fost frumos, spectaculos, încheiat – până la urmă – cu un rezultat just. Sunt conștient că avem o problemă din moment ce dăm trei goluri afară, dar nu reușim să câștigăm. Încă odată, am comis prea multe erori personale. În fine, nu-mi fac probleme de pierderea locului pe podium. În opinia mea, a fost o clasare conjuncturală, dar asta e valabil și pentru echipele de lângă noi. Suntem cam de valori apropiate, așa că oricând poți urca sau coborî în clasament în acea zonă. În final, aș vrea să-mi exprim regretul pentru accidentarea lui Raul Marinescu, un fotbalist cu care am lucrat la UTA și la Pîncota și la care țin mult. Sunt și eu de acord că intrarea lui Gabor a fost nepotrivită, trebuie să fie mai atent, căci ne putea lăsa în zece încă din startul meciului”, a menționat și Dan Cuedan, „principalul” lui VI-FE.

Formații:

Pecica: Ciornei – Dolga (72 Grăjdean), Șiclovan, Ew. Wild, V. Fritea – Moldovan, Marinescu (20 Vasilca), R. Fritea, Ponta (75 Roșuț) – Arsene – Huțanu.

Felnac: Pașcalău – Isac, Gabor (84 Mărușteri), Dubeștean, Istin – Gîdea (59 Moisă), Bogdan (78 Foghiș) – Borteș (63 Nichituț), Vidac, R. Popa – Băd.

Arbitri: Dorinel Herțeg – Remus Naghi, Andrei Pâslaru. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Teodor Jușcă.

Comentarii Facebook

0
0

2 comentarii

  1. Migricel jupanu’ este cel care tine apararea celor de la Vi- Fe ! Are succes atat pe plan profesional ( dovada este nr amenzilor pe care le aplica zilnic cetatenilor certati cu legea/ pe tramvai :)) ) cat si pe plan sportiv, presa prezicandu-i un viitor stralucit poate la fel ca al idolului sau din copilarie Dan Bolos 5. Relax Pub-Lounge Team !

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close