UTA Arad

După șase meciuri, UTA dispare de pe micile ecrane în weekend. Strătilă – incert pentru deplasarea de la Balotești





Încetul cu încetul, ecourile celui mai cenușiu derby din istorie se sting. Despre condițiile execrabile de joc am tot vorbit, cert este că după ce s-au spălat de noroi și s-au uitat în clasament utiștilor nu le prea place ce văd. Degeaba echipele din frunte, Juventus și Brașov au pierdut puncte, căci doar Sepsi Sfântu Gheorghe și Olimpia Satu Mare au știut să profite.  Arădenii sunt la 7 lungimi de undă de un loc promovabil, dar au și trei echipe în fața lor.

Practic, deplasarea de la Balotești a devenit una foarte importantă, un alt rezultat decât victoria însemnând – probabil – abandonarea gândurilor de promovare. Partida cu ilfovenii va avea loc sâmbătă, la „matineu” (ora 11), după șase etape consecutive UTA dispărând de pe micile ecrane. Ultima confruntare netransmisă de televiziuni a fost acel 1-4 de la Sfântu Gheorghe, de pe 1 octombrie.

Baloteștiul se situează chiar deasupra liniei ce anunță retrogradarea și vine după un succes la Tărlungeni. Ieșit în pauza derby-ului cu Poli, Sorin Strătilă este incert pentru meciul din weekend. Cel mai bine cotat fotbalist al „Bătrânei Doamne” s-a ales cu o contuzie forte sub fesă, având dureri inclusiv la mușchii aductori. Fotbalistul a început deja fizioterapia, va încerca să se antreneze normal începând de joi, urmând ca o decizie finală în ceea ce privește prezența sa pe gazon în runda a 17-a să fie luată înaintea plecării delegației arădene la București. Fiind vorba de o deplasare lungă, utiștii călătoresc cu avionul spre Capitală vineri seara.

FOTO: Ciprian Petcuț

4 comentarii

  1. Cu o victorie ajungem la 4 puncte de loc promovabil direct ( avand in vedere ca Brasovul sta etapa viitoare ),) si urmeaza inca trei puncte sigure cu Berceni ( daca nu se retrage ) . Asa ca sunt toate premisele ca derbyul cu Targoviste sa ne gaseasca pe locurile 3-4

    0
    0
  2. Poate da domnul si Stratila va aparea pe teren,daca nu, baietii trebuie sa se descurce si fara el, nu de alta dar UTA. obligatoriu trebuie sa plece invingatoare de la Balotesti daca vrem sa avem sanse la promovare. Ma bucur ca Andor este intr-o forma buna si va avea un cuvant de spus pe teren prin tehnica lui de a servi coechipieri in pozitii bune de gol. O sa vedeti ce meci greu o sa avem cu Balotestiul,care va trage cu dintii de un rezultat bun. Eu sper ca, baietii sa stranga randurile si sa se bata ca niste lei pe teren pt. a obtine victoria. Baieti, aveti mare ,mare grija la ocaziile pe care le aveti pt. ca a-ti vazut ce se intampla ,ocaziile se razbuna. Pe ei pe mama lor,VICTORIE ,UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button