Liga a 2-a

Marcatorul lui Poli i-a instigat pe copiii din peluză la înjurături anti-UTA: „Locuind în Timișoara, știam că rivalitatea e maximă”





În urmă cu trei sezoane, Ștefan Blănaru era golgheterul Sebișului în Liga a 3-a. A plecat apoi lângă Dan Oprescu la FC Olt, a revenit acasă la Ripensia și Giarmata și în final și-a îndeplinit visul, acela de a juca pentru echipa fanion a județului Timiș.

Cu ocazia golului marcat, duminică, în poarta „Bătrânei Doamne”, atacantul de 27 de ani și-a mai atins unul din scopurile carierei . „Locuind în Timișoara, știam că rivalitatea e maximă. Ne bucurăm că nu am pierdut cu toate că am fost la 6 minute de victorie. Nu ne prea ajută acest egal, am rămas în zona roșie a clasamentului, dar e bine că nu am pierdut de patru etape. Personal, am simțit o mare bucurie la gol. Am mai dat goluri din faze fixe, cu capul, dar mai rar printr-o astfel de execuție. M-am trezit cu mingea la picior și am băgat-o în plasă. Aveam nevoie de acest gol mai ales că nu prea am jucat în ultimele etape. Despre UTA ce să zic, la cum se joacă acum în Liga a 2-a, are șanse de promovare. Terenul este, însă, de Liga a 5-a”, a spus marcatorul golului celor de la ASU imediat după meci.

galerie-asu-poli

Se știe că așa-zisa galerie a lui ASU Poli pe arena „Motorul” a fost formată mai ales din copii din cadrul grupării de pe Bega, dar și câteva mame care-i însoțeau. Luat de val, Blănaru a dat tonul unui refren plin de cunvinte triviale la adresa UTA-ei, cei mici fiind obligați să-I țină isonul. A fost evident că jucătorilor în „alb-violet” le-a lipsit galeria tocmai în cel mai important meci al toamnei. „Am văzut că peluza din spatele porții de la tabelă a rămas goală. Păcat că nu s-a montat un gard și să fi fost lăsați măcar 200 de suporteri de-ai noștri. Ar fi fost un derby adevărat”, a adăugat polistul.

Deplasați în număr de circa 300, suporterii lui Poli din Peluza Sud au preferat să se manifeste într-o curte închiriată pe strada Constituției, de unde au încercat să lanseze, fără succes, însă, torțe și petarde spre galeria arădeană aflată la trei…grădini distanță.

FOTO: Emanuel Titus Iliesi și Ciprian Petcuț









2 comentarii

  1. „locuind in timicioara…” tot de acolo ai invatat si sa vorbesti ca un taran prost, mai ales sa inveti copii mici sa injure pe un teren ostil. felicitari, esti cel mai prost din curtea scolii

    0
    0
  2. Un tampit si fara cei sapte ani de acasa, ca sa te pretezi ca sa inveti niste copii sa injure in ultimul hal !!! Un prostalau ditamai omul care nu este zdravan la cap !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button