UTA Arad

Falcă le arată pisica utiștilor: „Am senzația că mulți au uitat că noi suntem inițiatorii proiectului”





După zile bune în care și-a văzut de treabă în calitate șef de campanie la PNL, Ghiță Falcă și-a amintit că are niște treabă și pe la Arad. Adică să pună o cameră pe el în biroul Primăriei și să răspundă întrebărilor venite pe Facebook. Bineînțeles, doar la cele care-i convin și fără a fi întrerupt și combătut.

Fiindcă aproape jumătate dintre mesaje îl întrebau pe sti(g)matul edil ce se întâmplă cu UTA și condițiile mizere în care a ajuns să-și dispute meciurile oficiale, Falcă a încercat să se scoată cât de cât. Și cum o putea face mai bine un politician de speța sa decât dând vina pe PSD, un partid aproape inexistent la nivel de Arad în ultimul deceniu. Dar, cică, de fapt, guvernarea PSD-ului e de vină și pentru că nu au venit bani la Arad pentru a pune alte stadioane în locul celor trei mari demolate: „Vagonul”, „Telecom” și „Strungul”. Pai domnule Falcă, dacă susții că „Telecom” și „Strungul” au fost private, Primăria a acționat în judecată Mallul și Supermarketul apărute în locul lor că nu au construit (conform legii) alte stadioane în locul celor dărâmate? Și oricum îți rămâne pe conștință „Vagonul”, stadionul unde s-a jucat primul meci oficial din România…

În fine, să-i dăm cuvântul lui Ghiță și apoi revenim cu niște observații și întrebări de bun simț: Mulți cer să se facă în 12 sau în 15 luni noul stadion, dar vorbim despre banii municipalității care trebuie drămuiți și alocați an de an. Stadionul UTA va fi finalizat în 2017, ca un stadion unde se poate juca fotbal, dar întreaga lucrare se va finaliza în 2018. Până atunci, ne-am asumat împreună cu niște arădeni să plecăm de la zero cu clubul UTA, să-l salvăm din situația în care era. Am senzația că mulți au uitat că noi suntem inițiatorii proiectului, noi putem să spunem că UTA nu moare , iar atunci când UTA era în a patra ligă eram câțiva la stadion și eram câțiva pe lângă echipa de fotbal. Da, terenul Motorul nu a avut niciodată dragare, de aceea atunci când plouă mai mult sunt astfel de probleme. Noi o să încercăm să rezolvăm problema , asta înseamnă să mutăm jocul de pe <<Motorul>> pe Gloria sau pe un alt teren. De aceea, cred că tot noi care am pus umărul la momentul greu prin care a trecut atât UTA cât și alte sporturi suntem cei care vom pune în continuare umărul . Dar dacă o să fim de partea celor care înjură, exact cei care guvernau și construiau stadioane pe la Alexandria, pe la Turnu Măgurele unde nu s-a auzit de fotbal sau de branduri în fotbal înseamnă că suntem nedrepți cu cei care am pus umărul. Haideți să rezolvăm lucrurile în ritmul nostru!”.  

Păi, băi, primarul tuturor primarilor din galaxie, hai să vedem dacă poți răspunde la întrebările pe care ți le-ar pune arădenii și suporterii UTA-ei la ceea ce tocmai ai afirmat mai sus, într-un discurs populist, aiuritor.

  1. De ce te-ai mai lăudat în 2012 în campania electorală că vei termina stadionul Francisc Neuman în 36 de luni? În 2012 nu știai că banii Primăriei trebuie drămuiți și alocați an de an? A fost penalizată vreodată firma Tehnodomus pentru nerespectarea termenelor de construcție? Cum se poate juca fotbal în 2017 dacă stadionul nu va fi finzalizat complet decât în 2018? Ai impresia că dacă tu ești Falcă toate comisiile de omologare ale Federației vor cădea pe spate și îi vor permite UTA-ei să joace în Calea Aurel Vlaicu?
  2. Eram sigur că Falcă le va arăta pisica arădenilor care l-au înjurat duminică, la finalul derby-ului cu Poli. Le reamintește că el și câțiva oameni din Arad sunt inițiatorii proiectului actualei UTA. Păi și din banii tăi de acasă ai pus pe picioare noul proiect? De ce nu spui de ce UTA a trebuit să o ia de la capăt în Liga a 4-a? Tu ca mare vizionar și inițiator de proiecte în toate domeniile nu puteai să-l realizezi pe acesta înainte de „era” Catanzariti și Marțian? Sau o fi fost PSD-ul de vină și atunci? Guvernarea roșie?
  3. Serios? Stadionul Motorul nu are <<dragare>>? Ghiță nu ai deschis și tu televizorul sau contul de Facebook pe 12 iunie 2016 odată cu mii, zeci, sute de mii de oameni să vezi jucătorii, arbitrii și ziariștii scoțând apa de pe terenul Motorul la cu barajul cu Voluntariul? Ce ai făcut tu Ghiță și protejatul tău de la bazele sportive, Marin Dugăeșescu, de la acea dată încoace? Îți convine că Aradul și brandul său numărul unu s-a făcut iremediabil de râs odată cu derby-ul cu ASU Poli? De ce nu ai mutat-o pe UTA din timp pe Gloria dacă tot aveai soluția asta în cap din vară?
  4. Și, Ghiță, asta cu haideți să facem lucrurile în ritmul nostru poate o fi bună la tine în sufragerie. Îți împături mâine hainele că azi nu ai chef. Când mii de arădeni depind de ritmul lucrărilor Primăriei (ATENȚIE, pe banii lor), poate îi dai bice. Să nu se întâmple invers…

28 comentarii

  1. Căline, asta da! Pregateste-te de Special! Dacă tot esti în presa de opozitie a lui Falcă si nici nu ai primit bani de la el! Inca o data, un articol la subiect si obiect. Alin Olteanu

    0
    0
    1. cea mai neagra perioada din istoria uta se leaga de mandatele falca la arad,uta bd e falcuta fara palmares si istorie,multi v-ati luat dupa proiectul lui adevar spune,vorba aia cine se aseamana se aduna,mi-e dor de uta mea cu 6 titluri si 2 cupe,de stadionul cu suporterii patimasi(nu de viitorul cotet-12ooo loc),am o varsta si as mai vrea sa mai traiesc acea stare de spirit ce doare fain alaturi de familia uta iar istoria sa-i judece pe toti care au dus la decaderea echipei,cum bine scrie pe un banner

      0
      0
  2. A stat cat a stat, a cugetat si pana la urma a grait poporului. Din tot ce a zis eu am inteles ca toti sunt de vina pentru situatia eistenta , mai putin el. Adversarii politici( in conditiile in care e primar de mai bine de 12 ani si daca nu ma insel mereu a avut majoritate in CLM), carcotasii din Arad , care nu au alta treaba decat sa-l critice, cam toata lumea. La astfel de explicatii am si eu o intrebare: de ce ne crezi pe toti prosti?

    0
    0
  3. Ma abtin sa nu-l injur. Da ma abtin rau! Ca altceva nu poti sa ii mai zici si sa-i explici la omu asta. Da maa! Noi suntem de vina,noi toti aradenii. Nu esti tu de vina cu colegu’ specialist in baze. Tu esti alb imaculat, ai pus umarul la toate lucrurile de „calitate”. Iti multumim ca ne lasi sa traim in orasul Tău!
    Era o vorba cu..paiul din ochiul celuilalt..pe care voi conducatorii de obicei il vedeti.

    0
    0
  4. in sfarsit un articol bun si care imi schimba parerea despre Calin! Sper ca nu e de fatada acest articol!
    Ramai la mitici! Nu ai inteles niciodata nimic din orasul asta!
    Auzi la el, ritmul nostru? care ritm? Faci stadionul pe banii furati de tine? Simbolurile din orasul asta sunt ale tale?
    Iti asumi si tu ritmul lucrarilor de parca e casa ta si nu a noastra, a miilor de aradeni dornici sa vada acest stadion finalizat! Nesimtitule! Ai tupeu sa vorbest cand tu l-ai indepartat pe Bara si ai lasat acest club sa moara, tocmai ca sa vii tu calare pe cal alb, stati linistit ca nu am uitat cine esti!!! NIMENI nu-si va aminti de tine in mod placut in Arad (poate doar Laura, dar si aia te lasa dupa ce iti suge banii), sa nu crezi ca ramane ceva bun in urma ta, stadionul, bazinul, pasarela, sunt facute din banii nostri!

    editat un pic de lucian … as vrea sa nu jignim prea tare …

    0
    0
    1. nemernic si nenorocit nu-i jignire! Nu l-am injurat, cand dau ochii cu el stiu eu ce sa-i spun, stai linistit!

      0
      0
      1. Eu l-am facut „nesimtiti” si mi s-a editat comentariul. „Nesimtirea” nu-i o jignire pentru Falca… este o stare de fapt.

        0
        0
        1. si pentru faptul ca nu sunte-ti transparenti,adica ramin doar comentariile care convin, desi nu sunt aduse jigniri sau injurii,si pentru acest lucru nu iubim utabd si atletico

          0
          0
          1. iar ca mine sunt zeci de mii nu doar o mana de oameni cit sunte ti voi cu tot cu galerie

            0
            0
  5. Indolenta,grandomanie,prostie si mai ales nepasare la doleantele cetatenilor…dar intr-o zi o sa vina si scadenta…Felicitari Caline!!!

    0
    0
  6. Incredibil ce tupeu are ..te joci cu nervi nostrii, sunt sigur ca s-a umplut paharul si dupa meciul cu poli vei avea soarta guvernului ponta de dupa colectiv..sper sa iti dai si tu demisia nu doar duga! Cred ca nu percepi ca este un curent imens de nemultumiri, pe care luarile tale de cuvant sfidatoare doar le amplifica!

    0
    0
  7. Dl Falca pentru asta o sa votez cu PSD !!! Chit ca sunt nemernici si ei !!! Si va spun ceva am avut primari pocaiti nu am nimic cu ei dar sportul aradean a mers super cu campioni la bachet masculin feminin , fotbal de div. 1 !!! Si mai multe stadioane !!! Ati distrus sportul aradean !!!! Trebuie sa va dam in judecata !!! Si cu noul stadion care e treaba se construieste cumva cu zilieri ??? Daca ne adunam noi suporteri vechi cu munca voluntara terminam mai repede !!! Haidati fratilor cand avem timp liber cu roaba , galeata ce aveti la stadion sa-i ajutam pe amaratii aia 3-4 care se chinuie de 3 ani !!!

    0
    0
  8. Dn Legea sportului :
    ,,Autorităţile administraţiei publice şi societăţile comerciale care au dobândit sau deţin baze şi/sau instalaţii sportive sunt obligate să păstreze destinaţia acestora şi să le menţină în stare de funcţionare.

    ART. 79
    (1) Schimbarea destinaţiei sau desfiinţarea unor baze sportive aparţinând domeniului public ori privat al statului sau al unităţilor administrativ-teritoriale se va putea face numai prin hotărâre a Guvernului şi cu construirea prealabilă a altor baze sportive similare celor desfiinţate.”
    Care sunt bazele sportive similare ridicate in locul defunctelor Vagonul, Strungul, Telecom? Nu s-a incalcat legea?

    0
    0
  9. Pe asta cu ochi il doare in brisca de noi. Pur si simplu face pe noi de la inaltime. Pentru el noi suntem doar niste simpli muritori, iar el ii „Patron pa Arad”. Nu-i stres… vine si vremea cand o sa se intoarca roata..

    0
    0
  10. Eeiii,ghita,ghita . Ce politician meschin ești ,mai,mai ! ce logoree verbala ieftină ai in tine ! 1lasa psd-ul ca aia sint si mai jalnici ! 2 dacă trebuia sa dramuiesti banii ,de ce n-ai accesat bani europeni?????ca tot te lauzi cu vizionarismul tau . După atitea mandate chiar n-ai știut ca bugetul nu permite terminarea stadionului decit in ‘enspe ani !!ghitaaa , participând la proiectul UTA nu ți-ai făcut decit datoria,da nici aia cum ar fi trebuit !!!ai făcut-o doar pt imagine, știe toată lumea ca nu-ți place sportul !!!3 acum ai dovedit ca așa cum ești primar ,tot atita valoare ai si ca politician !!!!adica in loc sa-ți ceri scuze,te umfla in pene împreuna cu slugile tale . Da bine ca ai vorbit,pentru cine mai avea nelămuriri si speranțe vizavi de tine…….!

    0
    0
  11. Si încă ceva:ai pus umărul si la celelalte sporturi si….caput ! ICIM si AMEFA mai au puțin se duc si ele …. !pune umărul si la tenis de masa ca sa fie opera completa! Cu sportul ,ghita ai făcut ca in zicala :operatia a reușit,pacientul e mort ! m-a mir cum te-au pus șef de campanie, probabil ca îs masochiști?!?

    0
    0
    1. Si la un patinoar.. de milioane … si etc. Incepe sa imi placa asta cu am pus umarul:)). Oare atarna greu pe umeri stadioanele daramate?

      0
      0
  12. Felicitări pentru articol și la cât mai multe!!! Falcă trebuie pus la punct de fiecare dată când o ia pe arătură…altfel, peste puțin timp o să auzim că a moștenit Aradul de la mă-sa….mare om ,mare caracter….cum mm ne-am pricopsit nu pot să ințeleg.

    0
    0
    1. Domnule Falca sa va fie rusine pt. felul in care conduceti destinele acestui judet. Nu am sa va mai votez niciodata.

      0
      0
  13. Imi place….Nimeni nu voteaza cu Falca, dar tot el iese pe primul loc!
    Cu o minima prudenta si implicare, UTA cu cele 6 titluri si 2 Cupe, ramanea a Aradului!
    Si stadionul? Parca avea initial 18.000 de locuri! Acum, an dupa an, mandat dupa mandat, campanie dupa campanie…., catre 12.000? Pai Sala Polivalenta din Cluj are capacitatea maxima de 10.000 de locuri! Noi ce facem, teren de kangoo jumps ?

    0
    0
  14. Domnule Falca !!! De atatia ani ,de cand sunte-ti sef mare la Arad,peste tot ce misca, daca vroiati si aveati asa mare drag de acest oras, sa stiti ca UTA. trebuia demult sa fie in liga1,dar dumneavoastra nu a-ti dorit acest lucru si care este motivul nu inteleg !!! Sa fie oare rea vointa !!!

    0
    0
  15. Ia mai lasati-l pe Falcuta al vostru si vedeti ca bate Balotestiul pe UTA,ar fi o mai mare RUSINE! sper sa nu se intample lucrul acesta! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button