UTA Arad

Record negativ pentru UTA: Singura divizionară secundă cu două penalty-uri ratate





Runda cu numărul 16 a Ligii a II-a la fotbal a programat derby-ul Vestului. Pentru UTA, reîntâlnirea după 4 ani, 6 luni şi 24  cu rivala ASU Poli a fost una tristă. În primul rând, suprafața pe care s-a disputat meciul a fost una impracticabilă, scorul (1-1) nu i-a mulțumit pe arădeni, iar la finalul rundei statistica spune că „Bătrâna Doamnă” este singura echipă ce a irosit două lovituri de la 11 metri în prezenta stagiune.

Dumininca trecută, a făcut-o Chindriș (e adevărat după ce marcase inițial, dar arbitrul l-a pus să repete execuția), pentru ca precedentul penalty irosit să fie opera lui Copil chiar în prima etapă. Atunci, vâlceanul Muțiu para șutul de la 11 metri al mijlocașul ofensiv arădean, scorul  fiind tot egal: 2-2. Lista celorlalte cinci penalty-uri ratate în acest sezon de ligă secundă îi cuprinde pe: Constantin Roşu (Luceafărul), Costel Roşu (Dacia Unirea), Walace (Juventus), Năstăsie (Mioveni) şi Silviu Pană (Olimpia).

Tot ca date statistice interesante ale rundei din weekendul trecut, să spunem că după remiza lui Juventus (0-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea), FC Brașov a rămas singura formație ce are victorii pe linie acasă în acest sezon. Totodată, s-a înregistrat și un record de cartonașe roșii (7 la număr) și asta în condițiile în care s-au disputat doar opt partide, față de zece atâtea câte se jucaseră  până în runda a 12-a. Între timp, Șoimii Pîncota a fost exclusă din campionat, iar ACS Berceni nu s-a prezentat la Călărași și e pe cale să-și anunțe retragerea.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button