Fotbal juniori

Ce emoții! Atletico îi mulțumește Lupeniului pentru calificarea în finala Trofeului „Gheorghe Ene”





A doua zi a „zonei” Trofeului „Gheorghe Ene” de la Sebeș Alba a fost pur și simplu nebună, presărată cu rezultate surprinzătoare și o calificare a campioanei Aradului după ultimul fluier al turneului.

Atletico a intrat prima pe parchet în postura favoritei în meciul cu codașa CSȘ Caransebeș, dar pur și simplu nu a reușit să înscrie nici măcar odată. „Am avut vreo trei bare, nenumărate situații de unu la unu cu portarul, mingea nu a vrut să intre poartă. Apoi, am adunat rândurile și am trecut cu 5-0 cu Minerul Lupeni, terminând turneul cu 8 puncte”, a comentat antrenorul Adrian Petruț remiza albă (0-0) cu „gugulanii” și succesul cu „minerii”, adus de golurile lui Darius Burcă şi Luca Bundik (ambii cu câte o dublă) și Andrei Popa-Leca.

Deși a fost stopată de gazdele de la ACS Sebeș, ACS Poli Timișoara avea minge de meci după-amiază, cu ocazia ultimului meci al turneului, în compania celor de la AS Junior’s Lupeni. Însă, formația din județul Hunedoara s-a mobilizat exemplar și, după modelul Plzen ce a adus calificarea Astrei în primăvara europeană, a impus remiza în fața trupei de pe Bega (2-2).

Arădenii, care plecaseră acasă după terminarea meciurilor, au aflat telefonic că merg la turneul final, ratând festivitatea de premiera onorată de internaționalul Gicu Grozav. „Chiar dacă nu mai aveam mari speranțe la calificare, eu zic că am meritat-o. Am fost mai buni decât ACS Poli în meciul direct, chiar dacă partida s-a terminat la egalitate. Până la urmă, am fost echipa ce a primit cele mai puține goluri, doar unul și, per ansamblu, zic eu că am arătat cel mai bine dintre toate formațiile participante la zona de la Sebeș. Țin să-i felicit pe copii, să-i mulțumesc și lui nea’ Feri (n.a. Tisza) cu care am ținut legătura în permanență și care m-a ajutat cu antrenamentele la grupa 2007 cât timp am lipsit. Sper ca domnul Meszar să reușească să aducă turneul final de la Gheorghe Ene la Arad, mai ales că nu ni s-a atribuit până acum nicio zonă”, a precizat Adrian Petruț, tehnicianul „galben-negrilor”.

Clasament final: 1. Atletico Arad 8 (7-1), 2. ACS Sebeş 7 (4-3), 3. ACS Poli 6 p (9-4), 4. Junior’s Lupeni 4 (5-8), 5. CSŞ Caransebeş 1 (1-10).

Vă reamintim că lotul campionilor de la Sebeș a fost format din: Felix Pop, Darius Burca, David Berar, Deian Leş, Eric Ronai, Andrei Popa Leca, Luca Bundik, Alex Balaş, Marius Buza, Cristian Bota. Pop a și câștigat trofeul de cel mai bun portar al întrecerii din județul Alba. Grupele 2007 și 2008 de la Atletico vor lupta pentru trofeu în weekendurile ce vin, la „Gheorghe Ola”, respectiv „Gheorghe Ene”. Prima la Cluj, iar a doua, sperăm, la Arad.

FOTO: ziarulunirea.ro

Un comentariu

  1. Mult succes celor doua echipe ale clubului Atletico Arad in finalele pe care cred ca le pot castiga !Bravo copilasi aradeni,parinti ce ati participat alaturi de ei la Sebes si salutari lui Tisza cu care nu m am vazut, caci a lipsit….In schimb a fost Aurel Sunda, ca sa sustina pe ACS Poli Tm,dar micutii aradeni au fost mai buni si norocosi…!Felicitari Atletico Arad !Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button