Baschet

ICIM-ul înfruntă Brașovul fără Nolan pe bancă: „Să demonstrăm că victoria de la Cluj nu a fost întâmplătoare!”





După superba victorie de la Cluj pe Universitatea Goldiş ICIM Arad o aşteaptă un nou examen. Mâine, de la ora 18, la sala UAV, arădencele o înfruntă pe Olimpia Braşov, una dintre marile surprize ale sezonului. „Stegarele” sunt pe locul 3 în clasament, unul neașteptat și pentru ele în debutul stagiunii. În tur, sub Tâmpa, Braşovul s-a impus cu 73-70.

„Ne așteaptă un meci important împotriva unei echipe ce nu a pierdut decât trei jocuri. Practic, Brașovul e o candidată la un loc în finală și trebuie tratată ca atare. Au jucătoare care evoluează de mult timp împreună şi cu continuitate pe banca tehnică. Ne vom bate pentru orice minge, să obţinem un rezultat care să demonstreze că victoria de la Cluj nu a fost întâmplătoare”, spune preşedintele Marcel Urban.

Pentru jocul de mâine există o absenţă în lotul Aradului. Antrenorul Stacey Nolan a plecat acasă pentru a-şi conduce tatăl pe ultimul drum. Altfel, după meciul de mâine, Univ Goldiş ICIM Arad mai are de jucat o singură partidă în acest an, pe 28 decembrie, pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button