Fotbal judetean

Se lucrează în plină iarnă la stadionul din Lipova, Moșul a venit la căldurică pentru micii „șoimi”





Firma constructoare a noii arene din Lipova s-a angajat să termine lucrarea până în vara anului următor și are oameni pe șantier și la această dată. Zăpada nu i-a oprit pe muncitori să mai pună o cărămidă la realizarea proiectului de  3,475 milioane de lei, chletuieli suportate în proporție de 98% de Compania Națională de Investiții. Capacitatea pe scaune a noului stadion va fi de 1510 de locuri, toate acoperite. Totodată, parcarea va număra 20 de locuri, iar în spatele celor două porți vor funcționa două terenuri sintetice. Unul dintre ele există deja, urmând ca celălalt, plus un teren de volei pe nisip, să fie amenajate în primăvară. Tot atunci, gazonul se va schimba în întregime cu rulouri de iarbă și va beneficia sistem de irigare și drenaj. Nu va lipsi nici instalația de nocturnă la Complexul Sportiv Lipova, dar și o tabelă electronică de ultimă generație.

În altă ordine de idei, să spunem că la căldurică, mai precis în sala de ședințe a Primăriei orașului de pe Mureș, pentru micii „șoimi” de la judo, volei, șah și fotbal a venit Moșul. Mai bine spus, acesta a lăsat pachetele cu dulciuri și fructe pe mâna președintelui clubului, Radu Pop, care s-a ocupat cu împărțirea lor.

În fine, tot Pop a terminat de împărțit invitațiile pentru banchetul de final de an al fotbaliștilor, vicecampioni de toamnă în Liga 4-a, ce va avea loc vineri seara.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button