Fotbal judetean

Lupta în Liga a 4-a se reia pe 11 martie, liderul Criș dispută ambele intermediare acasă





Dacă vremea, respectiv starea terenurilor va permite, „caravana” primului eșalon județean se pune din nou în mișcare în cel de-al doilea wekeend din luna martie. Campionatul se va încheia pe 3 iunie, așa că returul va fi comprimat în 13 săptămâni, Comisia de Competiții a Asociației Județene de Fotbal introducând și două etape intermediare.

Acestea sunt cele cu numerele 22 și 26 și se vor disputa pe 19 aprilie, respectiv 10 mai. Sorții au vrut ca liderul Crișul Chișineu Criș să joace ambele partide oficiale de miercuri în fața propriilor suporteri, cu ACS Socodor și Păulișana Păuliș. Între aceste partide, teamul lui „Ole” Roșca mai dispută acasă chiar derby-ul cu Șoimii Lipova, cel care ar putea decide în mare măsură echipa campioană a stagiunii 2016-2017.

Formațiile rămase în cursa pentru trofeu în Cupa României, Voința Mailat, Șoimii Șimand, Progresul Pecica, Frontiera Curtici, Șoimii Lipova, CS Beliu, Victoria Zăbrani și Unirea Sântana se vor duela pe 5 aprilie pentru accesul în semifinale. Acestea din urmă sunt programate pe 24 mai, pentru ca ultimul act să aibă loc pe 10 iunie.

Să mai spunem că Liga 5-a își dispută meciurile primăverii între 25 martie și 26 iunie (Seria A), respectiv 1 aprilie – 17 iunie (Seria B), în timp ce divizionarele șase joacă pe puncte între 1 aprilie și 3 iunie.  









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button