UTA Arad

UTA vrea să-și facă achizițiile în această săptămână: Două negocieri pe cale a se încheia





Mai sunt exact șapte zile până când Laurențiu Roșu va conduce primul antrenament al anului. Aflat în vacanță în Spania, tehnicianul a cerut conducerii clubului ca până la pe 16 ianuarie să încerce să finalizeze discuțiile pentru un fundaș central și un atacant. „Negocierile au început de anul trecut, sperăm să le finalizăm în această săptămână, poate pe miercuri, joi. Într-adevăr, lunea viitoare, la reluarea pregătirilor, intenționăm să avem un lot mai complet, așa cum am stabilit cu antrenorul”, ne-a confirmat Claudiu Drăgan, directorul sportiv al „Bătrânei Doamne”.

În luna decembrie, „Iedul” a trecut pe o așa-zisă listă de „cumpărături” aproximativ 30 de nume, în acest moment aceasta fiind redusă la 4-5 nume. „Se știu posturile pe care Laurențiu (n.a. Roșu) ne-a cerut jucători, ne-am limitat căutările și negocierile la fundași centrali și atacanți. Știu că se vehiculează tot felul de nume în presă, dar eu cred că vor fi adevărate surprize pentru toată lumea”, a mai spus Drăgan.

În privința atacantului, multe „piste” duc spre Cristian Gavra. Atacantul de 23 de ani e împrumutat de Viitorul Constanța la Mediaș, și-a revenit după o accidentare ce l-a ținut în afara gazonului aproape tot sezonul de toamnă, însă susține că nu știe absolut nimic despre interesul UTA-ei. „Nu am avut nicio discuție cu absolut nimeni, nici măcar amicală pe perioada cât am fost acasă, în vacanță. Am reînceput antrenamentele cu Mediașul, sper să fiu sută la sută apt de joc la reluarea campionatului Ligii 1”, ne-a mărturisit Gavra.

Dar, dincolo de achiziții, este important că șefii „roș-albilor” au rezistat deocamdată tentației de a-și ceda „piesele grele”, Adi Petre înainte de toate.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button