Baschet

Nolan susține că ICIM-ul a trecut peste eliminarea din Cupă: „Chiar dacă nu suntem cotaţi prea bine, nu cedăm niciodată”





În cele din urmă, calculele hârtiei au fost respectate, iar Univ Goldiş ICIM Arad nu a câștigat niciun meci în dubla manșă din optimile Cupei României la baschet feminin în fața fetelor de la Universitatea Cluj. Dacă ar fi învins măcar aseară în Polivalenta de pe Mureș, fie și la un punct diferență, „galben-albastrele” ar fi continuat competiția ca și „lucky looser”.

Însă, teamul lui Dragan Petricevic a câștigat și ieri cu 60-51, după ce în tur fusese 80-67. „Ne-am dat toată silinţa să obţinem un rezultat mare. Luptăm de fiecare dată singuri împotriva tuturor. Chiar dacă nu suntem cotaţi prea bine, iar lupta pare imposibilă, nu cedăm niciodată. Am trecut deja peste eşec şi ne concentrăm asupra a ceea ce urmează. Am învăţat din greşeli şi vom continua să dăm tot ceea ce e mai bun din noi. În campionat vin meciuri ce trebuie să le câştigăm, pentru a rămâne în cărţile pentru play-off. Nu va fi simplu, dar trebuie”, a spus antrenorul arădencelor, Stacey Nolan, după confruntarea de aseară.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button