Baschet

Jucătoarele ICIM-ului pot ajunge la All-Star Game (și) cu ajutorul dumneavoastră! Votul e deschis până pe 31 ianuarie





Pe 12 februarie, Sala Sporturilor „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe va fi gazda All-Star Game-ului baschetului feminin. Loturile combatantelor vor fi compuse în funcție de voturile pe care fiecare jucătoare le va primi pe site-ul frbaschet.ro până în ultima zi a acestei luni. Pe lângă opțiunile publicului larg, va mai conta și votul mass-media (30%) și cel al antrenorilor (40%).

Absolut toate jucătoarele Univ. Goldiș ICIM Arad pot fi votate în echipa nordului, după cum urmează:

Patricia Gădărici, Adela Mercea și Brankica Hadzovic (ca și Point Guard)

Jovana Pasic și Cristina Zidaru (Shooting Guard),

Hanna Demeter, Morgan Stroman (Power Foward)

Jefimija Karakasevic, Ildiko Nagy (Center/Pivot)

Suriya McGuire, Szokcs Emoke și Diana Moraru (Small Foward).

Site-ul Federației nu a ținut cont de numirea lui Bogdan Bulj pe banca ICIM-ului, astfel că profesorul Dan Moraru este cel care poate deveni antrenorul echipei nordului dacă întrunește numărul necesar de voturi.

Andra Mandache (U.Cluj) este singura arădeancă care mai poate fi votată AICI

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. Cu tot respectul pentru rezultatele avute in trecut la Icim si pentru toata munca depusa pana acum , ar fi timpul sa mai faceti o pauza si sa lasa-ti si pe alte persoane din lumea baschetului sa mai incerce sa schimbe in bine in aceasta perioada baschetul feminin aradean. Mai sunt si alti manageri buni in aceasta tara care mai au putere de caracter adevarat si ar recunoaste greselile facute la inceput decsezon si si-ar da demisia de onoare nu doar sa arunce cu noroi in antrenor , care a a avut si el vina lui insa sa fim sinceri nu doar el a fost de vina pentru acest proiect ratat din ultimul an si jumatate . Atata timp cat sunt nepotisme si imbarligaturi la echipa , performantele se vor lasa asteptate mult si bine . Demisia domnule Marcel Urban .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button