Fotbal judetean

Campionatul Județean de Fotbal în sală demarează cu turneul de la Sântana. Finala e pe 26 februarie, la Polivalenta arădeană





Pentru al treilea an consecutiv, vicepreședinții Asociației Județene de Fotbal, Ovidiu Coman și Andras Mako, s-au ocupat de organizarea unui turneu de fotbal în sală rezervat formațiilor afiliate. Cele opt  „zone” sunt „înșirate” pe parcursul a 6 weekenduri, după cum urmează: Sântana – 21 ianuarie, Macea – 29 ianuarie, Pecica și Vladimirescu – 4 februarie, Satu Nou – 12 februarie, din nou Vladimirescu – 12 februarie, Curtici – 18 februarie, Gurahonț – 19 februarie. Campioana fiecărui turneu își ia biletele pentru finala ce e programată pe 26 februarie la Sala Sporturilor din Arad.

Se joacă în sistem 4+1, fiecare combatantă având dreptul să treacă în lot 15 fotbaliști. Printre aceștia se pot regăsi și  maxim doi jucători aflați în probe de joc, cu mențiunea ca aceștia să nu evolueze la mai multe formații pe parcursul întregii competiții. Durata unui meci este de 50 de minute.

Formațiile ce se vor duela sâmbătă la Sântana, de la ora 10, în „fieful” campioanei en-titre, sunt: Podgoria Pîncota, Viitorul Caporal Alexa, Victoria Seleuș, Unirea Sântana (Grupa A), respectiv CS Ineu, CS Șicula 2016, Unirea Gurahonț și FC Sîntana 2016 (Grupa B).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button