Fotbal juniori

Academia Brosovzsky ia startul la un puternic turneu de mini-fotbal la Belgrad





Următoarele două duminici sunt rezervate unei noi ediții a  Cupei Internaționale Casper la mini-fotbal. Participă cluburi din șase țări: Serbia, Macedonia, Bosnia-Herțegovina, Slovenia, Croația și România. Țara noastră este reprezentată de patru grupări, printre care și unul din Arad, respectiv Academia Brosovzsky. Tâmpa Brașov, Poli Timișoara și Electrica Timișoara sunt celelalte formații „tricolore” ce iau startul la puternica întrecere din capitala Serbiei.

Duminică, 22 ianuarie, în scenă intră grupele de 2006-2007, arădenii aruncând în luptă următorii jucători: Bogdan Balaș, Sebastian Steigberger, Iulian Toader, Antonio Pătrăuță, Dennis Ene, Rolland Olah, Marcus Bele, Mark Cajcsa,  Bencze Pelle, Vlad Carastoian, David Csiky și Cosmin Lup. „E prima ieșire peste hotare mai importantă a acestei grupe. Jucând împotriva multor echipe sârbești, ne dorim cumva să împrumutăm din mentalitatea lor luptătoare, din răutatea lor pozitivă. Provocarea constă și din faptul că suprafața de joc va fi înconjurată de o mantinelă profesională, practic mingea nu iese afară doar dacă se desprinde 2 metri de la sol în aut de margine sau se șutează peste poartă. Meciurile vor fi intense, trebuie să ne acomodăm rapid la condițiile de joc, inedite pentru noi”, a precizat Marius Ciubăncan, antrenorul „negru-verzilor”, care-l va avea alături la Belgrad și pe președintele clubului, Rolland Szabo.

Partidele debutează la primele ore ale dimineții cu partidele din grupe. Academia Brosovzsky face parte din Grupa A, alături de Kampione (Serbia), Vembli (Macedonia)  și Atakante (Serbia). Weekendul următor, competiția continuă pentru jucătorii născuți în anul 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button