National Sebis

Sebișenii demarează seria amicalelor la Timișoara, cu cel mai greu adversar al iernii: „Să începem integrarea noilor sosiți!”





În cele din urmă, ACS Poli și Național Sebiș își încep programul de amicale în orașul de pe Bega. Inițial, prim divizionara antrenată de Ionuț Popa trebuia să fie oaspetele arenei „Crișana”, însă suprafața de joc înghețată a „alungat” combatantele pe sinteticul bazei sportive „Dan Păltinișanu”.

„Alb-violeții” au revenit recent din cantonamentul de la Poiana Brașov și nu au, deocamdată, noutăți la nivelul lotului de jucători. În schimb, sebișenii se bazează din această iarnă pe doi dintre atacanții timișeni foarte bine cotați în special la ligile doi și trei. Gelu Velici e la a doua aventură pe malul Crișului Alb după paranteza de la Deva, în timp ce Flavius Tulcan a fost luat de la Avântul Periam, echipă pentru care a înscris nu mai puțin de 28 de goluri în turul campionatului Ligii a IV-a Arad. În fine, în „alb-albastru” au mai ajuns și juniorii Cristian Kilin (ex. Atletico Arad și U. Cluj) și Alexandru Moise (foto). Jucător de bandă stângă, argeșeanul de 17 ani a fost transferat de la FC Pitești 2008 și se anunță una dintre surprizele plăcute ale returului.

„Chiar dacă am bifat doar etapa de reacomodare cu efortul, cred că băieții se vor ridica la nivelul adversarului de Liga 1. Sunt sigur că va fi un antrenament bun, în care, printre altele, noi ne propunem să începem integrarea noilor sosiți”, a menționat Călin Cojocaru, manager și antrenor principal al liderului seriei a IV-a a Ligii a 3-a. Testul dintre ACS Poli și Național Sebiș începe la ora 13,30.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button