Baschet

Optimism în tabăra ICIM-ului după succesul din El Classico: „Avem potențial, doar că fiecare trebuie să ne facem treaba profesionist”





Apariţia lui Bogdan Bulj pe banca celor de la Univ Goldiş ICIM Arad a coincis cu un prim succes după patru jocuri pierdute de arădence. Şi nu orice joc, ci împotriva marii rivale din Târgovişte.

Meciul a fost decis după 45 de minute, de o echipă a Aradului care a arătat din nou că are potenţial. „A fost un El Classico care şi-a respectat renumele, cu răsturnări de scor când nimeni nu se mai aștepta şi de-o parte şi de cealaltă. A fost un meci în care fiecare şi-a adus contribuția. Aici mă refer la jucătoare, antrenor şi nu în ultimul rând publicul ce le-a ajutat pe fete în momentele cheie ale meciului, împingând disputa în prelungiri, unde am şi câștigat. Felicit fetele, felicit antrenorul pentru modul cum a pregătit şi condus acest meci şi mulțumesc publicului care a venit să ne susțină. Dar, nu vreau să uit si sa le mulțumesc sponsorilor fără de care această echipă nu poate exista. Urmează meciul cu Satu Mare, meci pe care trebuie să îl pregătim foarte bine şi să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că mai e mult până departe. Dacă reușim să câștigăm acolo în proporție de 90% suntem calificaţi în play-off de pe locul 6. Cred în această echipă, pentru că avem potențial, doar trebuie să ne facem treaba profesionist fiecare”, sunt cosnsiderațiile preşedintelui Marcel Urban la finalul partidei de aseară.

„În sfârșit a venit victoria mult așteptată! Suntem foarte fericite că am reușit să câștigăm. Fiecare jucătoare a dat din ea tot ce a avut mai bun. Mulțumim antrenorului pentru felul în care ne-a făcut să fim unite și să fim cât mai agresive. Asta s-a văzut la final când am reușit să le batem pe Târgoviște, o echipă importantă a campionatului. Astăzi ne-au și intrat aruncările de 3 puncte, dar apărarea agresivă și jocul de echipă a triumfat. Ne pregătim foarte serios pentru următorul meci, stiut fiind faptul că trebuie să câștigăm tot până la final pentru a ajunge pe locul 6. Sperăm să repetăm la Satu Mare, rezultatul din această seară”, a spus pentru baschetarad.ro, Ildiko Nagy, una dintre jucătoarele cu o evoluţie constant bună în ultima perioadă.

Să mai spunem că meciul dintre CSM Satu Mare (echipă condusă de fostul antrenor al Aradului, Jose Araujo) şi Univ Goldiş ICIM are loc vineri de la ora 18.









5 comentarii

  1. Felicitarii fetelor pentru victorie. Mult succes in continuare . Dar un lucru va cer , ramene-ti mideste si concentrativa pecantrenamente si joc si lasati vorbele si increderea asta absurda la o parte . Mult succes . Demisia Urban Marcel.

    0
    0
  2. Rezultatele de la ICIM, pina acum, sint sub asteptari. Un meci castigat nu prea conteaza, daca pierzi altele , cu echipe mai slabe. Pina acum nici Dl Urban, nici antrenorii, nici jucatoarele nu au fost la nivelul asteptarilor, unora care au vazut destul bascket bun , la Arad. Nici nu e nevoie de bani cheltuiti, ca sa incropesti, la Arad , din jucatoare straine ( multe modeste) o echipa de Play out. Sper ca dl Moraru sa mai poata drege situatia, desi parerea mea este ca …e prea tarziu.

    0
    0
    1. Ccorect . Pana acum , noi suporterii tot am tacut la aceste rezultate si am tit asteptat sa vedem ca misca ceva si marele nostru Manager Urban Marcel. Dar in zadar asteptari desarte . Icim-ul este tot timpul si va fi pe locurile 1-4 in Romania. Cum si alti manageri au plecat asa si Domnul Urban Trebuie sa plece . Demisia Urban Marcel.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button