Fotbal judetean

Șimandul s-a apucat timid de treabă: Covaci, Bubuș și Rafila ar putea deveni „șoimi”





Doar zece fotbaliști au răspuns prezent la reunirea programată de Ioan și „Jany” Ruska, antrenorii Șoimilor Șimand. „Au fost absențe motivate, practic am făcut doar o dezmorțire ieri. Primul antrenament serios e programat mâine, când sperăm să-i avem la dispoziție pe toți componenții lotului. Rămâne să ne pregătim pe plan local, de două ori pe săptămână, plus câte un amical în fiecare weekend”, ne-a mărturisit Jany Ruska, care e și jucător la prim divizionarei județene.

Șimandul și-a păstrat obiectivul fixat în debutul stagiunii, locul 1-12, la jumătatea întrecerii ocupând o meritorie poziție a 7-a. Cum nimeni nu a plecat de la echipă, iar conducerea are în vederi câteva transferuri importante, s-ar putea ca „șoimii” să privească mai degrabă în sus decât în jos. „Avem trei jucători pe lista de achiziții, rămâne de văzut dacă ne vom înțelege cu toți. Cel mai important nume este cel al lui Iosif Covaci (foto), mijlocașul care s-a despărțit în această iarnă de liderul Crișul Chișineu Criș. Mai suntem în discuții avansate cu atacantul Bubuș și mijlocașul Rafila. Totodată, am dori să-l chemăm în probe pe Engelhardt, de la Zimandu Nou, cert este că trebuie să acoperim unul – două posturi deficitare. Se știe că l-am pierdut pe o perioadă lungă de timp pe Pocioian și ne trebuie neapărat un jucător în locul său”, a adăugat Ruska.

„Galben-albaștrii” vor începe seria amicalelor sâmbătă, cu divizionara a cincea, FC Zimandu Nou. Pecica, Glogovăț și Dorobanți sunt ceilalți adversari cu care s-au legat partide de verificare în această iarnă.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button