National Sebis

Munteanu îi face concurență lui Fișteag între buturile Sebișului





În numai câteva luni de zile, Național Sebiș a pierdut doi portari, pe Andrei Cioară și Ionuț  Tomșa, astfel că managerul Călin Cojocaru mai avea mare nevoie de un jucător între buturi. După mai multe căutări, acesta a fost identificat în C3, la Sporting Roșiori.

Este vorba despre Dalin Munteanu (foto, în echipament verde de portar), fotbalist crescut de Chelsea București. Goalkeeperul de 19 ani va lupta cu Emanuel Fișteag pentru titularizare, iar antrenamentele specifice le va face cu Cosmin Merșca. „Cei doi portari juniori sunt apropiați ca valoare, va apăra mereu cine e mai în formă”, a ținut să precizeze Cojocaru, care ar mai putea da o ultimă lovitură pe piața transferurilor în zilele ce urmează.

De miercuri, sebișenii intră în cantonament pe plan local timp de zece zile și așteaptă veși de la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor în „cazul Keita”. Senegalezul a fost chemat și el la „vorbitor” de membrii Comisiei, însă e greu de crezut că se va prezenta, în condițiile în care Performanța Ighiu oricum a anunțat că se retrage din Liga 3-a. Dacă ia toate punctele din partida cu formația din județul Alba, Sebișul se distanțează la 5 puncte de principala urmăritoare, Școlar Reșița, echipă pe care o va întâlni în a doua etapă a returului.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button