Arhivă articole

Și „satelitul” ICIM-ului a învins Târgu Mureșul. „Buburuzele” încheie sezonul regulat pe penultimul loc!


Echipa satelit a prim-divizionarei de baschet feminin, Univ Goldiș ICIM Arad,  a încheiat sezonul regulat al ligii secunde cu un succes pe teren propriu. A fost 67-52 cu BC Sirius II Tg. Mureș, dublând succesul primei echipe în faţa aceleaşi Sirius, dar în Liga Naţională şi tot în ultima rundă a sezonului regulat.

Fetele pregătite de Ildiko Prisacariu și Monica Broșovszky-Boriga au ocupat locul 6, penultimul, în clasamentul seriei de Vest, cu un bilanț de trei succese și 9 înfrângeri. ICIM II va juca în faza de recalificare pentru turneul final al echipelor „satelit”.

0
0

One thought on “Și „satelitul” ICIM-ului a învins Târgu Mureșul. „Buburuzele” încheie sezonul regulat pe penultimul loc!

  1. Dupa 32 de partide consecutive in care de alungul anilor Targoviste a invins pe unde a prins echipa din Satu Mare, formatia noastra a reusit sa castige pentru prima oara in duelurile directe. Echipa feminina de baschet CSBT Alexandria a incheiat evolutia in cadrul grupei 7-10 a Ligii Nationale, cu o infrangere la Arad, in fata localnicei Universitatea „Vasile Goldis” ICIM.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.