Fotbal judetean

Amical decis la faze fixe: CS Ineu – Victoria Zăbrani 2-1





Actualul și fostul antrenor al Ineului și-au dat întâlnire într-un amical disputat pe terenul „Armonia”. Echipa lui Sculici a dispus până la urmă de Zăbraniul lui Abrudean, care – însă – a oficializat niște noutăți importante. Pe lângă Irimia și Filip, care nu au evoluat azi, Victoria s-a înțeles cu timișorenii Ștreango (ex. Becicherec) și Francescu, acesta din urmă fiind la a treia experiență arădeană după Ineu și Sebiș.

Revenind la amical, să spunem că CS Ineu a condus la pauză prin golul lui Țîrban, la capătul unui corner. Apoi, deși au fost destule ocazii de poartă, s-a mai marcat doar de la punctul cu var. Mai întâi, a făcut-o Zăbraniul, prin Zele, după un 11 metri scos de Goldiș, iar apoi gazdele, prin Gligor (foto). Cel faultat a fost Timiș, de unul dintre fotbaliștii aflați în probe în „alb-roșu”, Bociort.

„Nu sunt deloc mulțumit de cum a jucat echipa azi, mai avem foarte mult de lucru la relațiile de joc, la partea tactică. Rezultatul e bun doar pentru moralul jucătorilor, însă eu am văzut exact lipsurile echipei”, a menționat Cristi Sculici, care nu a putut conta pe Spătaru, accidentat la gambă. „Noi venim după cinci antrenamente, în timp ce Ineul s-a pregătit zilnic de aproape o lună și a mai și efectuat un cantonament. Ținând cont de acest aspect, sunt destul de mulțumit de băieți. Pentru noi, oarecum, greu de abia acum începe. Scorul nu e important, mai ales că am și testat câțiva jucători azi, pe unii îi ținem, pe alții nu…Despre achiziția lui Irimia nu mai are rost să vorbesc, mă bucur – însă – enorm că voi lucra din nou și cu Francescu, un fotbalist experimentat, polivalent, care ne va ajuta mult. Mai sunt și tinerii, Ștreango, Filip sau Apostol,  sper să se acomodeze rapid la noi. Rămâne de văzut dacă vom mai putea aduce pe cineva, dacă nu e bine și așa”, a menționat și Adi Abrudean după testul de azi.

Formații:

Ineu: Pușcaș – Țîrban, Karmanoczky (46 Timiș), Iaroș, Hubăr – Călăcean, Jilavu (46 Ruja) – Ciocan,  Ponta, Bogdan – Gavrilă (46 Al. Gligor). Au mai jucat: Ardelean – Belei, Udrescu, G. Mașniță.

Zăbrani: Stănilă – Ștreango, Francescu, Cati, Topai – Cranciac, Boldizsar, Zele, Apostol – Iorgovan, Olariu. Au mai jucat: Mereuță, Rogojinaru, Achim, Rancov, Goldiș, Bociort.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button