Fotbal judetean

Pecica a câștigat „triunghiularul” cu Felnac și Semlac. Doar trei goluri înscrise în 150 de minute!

Foarte activ de când a preluat funcția de director sportiv la Progresul Pecica, Cristian Pilan, a fost și inițiatorul „triunghiularului” amical de la Semlac, unde a mai fost invitată fosta sa formație, Victoria Felnac. Au rezultat trei partide a câte 50 de minute destul de echilibrate, decise de fiecare dată la limită, după cum urmează:

Semlecana Semlac – Victoria Felnac   0-1

Golul a fost înscris de la punctul cu var de Radu Popa, penalty-ul fiind obținut de tânărul Foghiș.

Progresul Pecica  – Victoria Felnac 1-0

Cel mai bun jucător al meciului a fost portarul lui VI-FE, Ovidiu Pașcalău, care a salvat 3-4 goluri ca și făcute. Până la urmă, fostul pîncoan a trebuit să se recunoască învins de Vali Fritea, după o fază fixă, la care au mai contribuit Arsene și Șiclovan.

Semlecana Semlac – Progresul Pecica  0-1

Divizionara a cincea a oferit o replică curajoasă trupei lui Dorel Mutică, dar a trebuit să se recunoască învinsă la final. Golul decisiv a venit din piciorul lui Huțanu, care a beneficiat de o centrare excelentă din partea lui Ponta.

Formații utilizate:

Semlac: Guzei – Vacariuc , A. Giulău , Grigoriță, Călușeru – Fenvesi , Nichitut, Aldea, V. Dancă – F. Dancă, Dărăbuț. Au mai jucat: Topan , Mitoșeriu , A. Moț, Nica, Floroi, Ilie, Maole, R. Kiss, Badea, C. Kiss.

Felnac: Pașcalău – Țugulescu, Brozbic, Dubeștean, Moisă – Mărușteri, Adam – R. Popa, Sabău , Cociuba – Foghiș. Au mai jucat: Băd, Bogdan

Pecica: Brutyo – Ponta, Ew. Wild , Șiclovan. V. Fritea – Huțanu , Vasilca, R. Fritea, Drâglă – Puie, Arsene. Au mai jucat: Iosub – Petrilă, Isac

Arbitri: Loredan Bogdan – Sorin Saladea, Călin Mateuț

Reacții la final de turneu

Dan Cuedan (antrenor Felnac): „Mi-ar fi plăcut să am la dispoziție mai mulți jucători pentru acest mini turneu, dar, din diverse motive, ne-am deplasat doar în 13 la Semlac. Până la urmă, au fost două meciuri bune, un antrenament de 100 de minute reușit, înainte de cea mai grea săptămână a pregătirii noastre, cu antrenamente zilnice și două meciuri de verificare”.

Cristi Pilan (director sportiv Progresul Pecica): „Mă bucur că am putut lega aceste amicale, pe un teren bun pentru această perioadă a anului. Legat de echipa noastră, mă bucură faptul că se observă deja plusul pe care l-au adus noile achiziții, ultima dintre ele fiind portarul Brutyo. Mai avem de lucrat la omogenitate, dar mai avem destul timp la dispoziție”.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close