Fotbal judetean

Pecica a câștigat „triunghiularul” cu Felnac și Semlac. Doar trei goluri înscrise în 150 de minute!





Foarte activ de când a preluat funcția de director sportiv la Progresul Pecica, Cristian Pilan, a fost și inițiatorul „triunghiularului” amical de la Semlac, unde a mai fost invitată fosta sa formație, Victoria Felnac. Au rezultat trei partide a câte 50 de minute destul de echilibrate, decise de fiecare dată la limită, după cum urmează:

Semlecana Semlac – Victoria Felnac   0-1

Golul a fost înscris de la punctul cu var de Radu Popa, penalty-ul fiind obținut de tânărul Foghiș.

Progresul Pecica  – Victoria Felnac 1-0

Cel mai bun jucător al meciului a fost portarul lui VI-FE, Ovidiu Pașcalău, care a salvat 3-4 goluri ca și făcute. Până la urmă, fostul pîncoan a trebuit să se recunoască învins de Vali Fritea, după o fază fixă, la care au mai contribuit Arsene și Șiclovan.

Semlecana Semlac – Progresul Pecica  0-1

Divizionara a cincea a oferit o replică curajoasă trupei lui Dorel Mutică, dar a trebuit să se recunoască învinsă la final. Golul decisiv a venit din piciorul lui Huțanu, care a beneficiat de o centrare excelentă din partea lui Ponta.

Formații utilizate:

Semlac: Guzei – Vacariuc , A. Giulău , Grigoriță, Călușeru – Fenvesi , Nichitut, Aldea, V. Dancă – F. Dancă, Dărăbuț. Au mai jucat: Topan , Mitoșeriu , A. Moț, Nica, Floroi, Ilie, Maole, R. Kiss, Badea, C. Kiss.

Felnac: Pașcalău – Țugulescu, Brozbic, Dubeștean, Moisă – Mărușteri, Adam – R. Popa, Sabău , Cociuba – Foghiș. Au mai jucat: Băd, Bogdan

Pecica: Brutyo – Ponta, Ew. Wild , Șiclovan. V. Fritea – Huțanu , Vasilca, R. Fritea, Drâglă – Puie, Arsene. Au mai jucat: Iosub – Petrilă, Isac

Arbitri: Loredan Bogdan – Sorin Saladea, Călin Mateuț

Reacții la final de turneu

Dan Cuedan (antrenor Felnac): „Mi-ar fi plăcut să am la dispoziție mai mulți jucători pentru acest mini turneu, dar, din diverse motive, ne-am deplasat doar în 13 la Semlac. Până la urmă, au fost două meciuri bune, un antrenament de 100 de minute reușit, înainte de cea mai grea săptămână a pregătirii noastre, cu antrenamente zilnice și două meciuri de verificare”.

Cristi Pilan (director sportiv Progresul Pecica): „Mă bucur că am putut lega aceste amicale, pe un teren bun pentru această perioadă a anului. Legat de echipa noastră, mă bucură faptul că se observă deja plusul pe care l-au adus noile achiziții, ultima dintre ele fiind portarul Brutyo. Mai avem de lucrat la omogenitate, dar mai avem destul timp la dispoziție”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button