Baschet

Bulj, despre succesul cu Alexandria: „Am avut și căderi, dar am crezut tot timpul în forțele noastre”. Cu ce probleme se confruntă arădencele?





Victoria de la Alexandria a ICIM-ului cântăreşte greu în drumul spre play-off, acolo unde locul 2 trage cu ochiul mai mult decât prima poziţie.

În partida de la Alexandria, câștigată de „galben-albastre” cu 84-79 și în care Hadzovic a fost vioara întâi. Sârboiaca s-a plasat mereu în linia întâi, iar în ultimul sfert a avut ajutoare de nădejde, în special în Pasic sau Stroman. „A fost un meci foarte greu la Alexandria, dar am jucat ca o echipă. Am avut câteva căderi, dar am crezut tot timpul în forțele noastre. A fost o săptămână grea înaintea acestui meci pentru ca am întâmpinat câteva probleme, iar succesul e cu atât mai prețios.  Îmi felicit jucătoarele pentru luptă şi dăruire. De azi începem să ne gândim la meciul cu Târgu Mureș”, a declarat antrenorul ICIM-ului, Bogdan Bulj.

Trebuie spus că formația arădeană a făcut deplasarea în județul Teleorman la bordul a două microbuse, semn că prin bugetul clubului cam bate vântul. Zborul cu avionul în etapa precedentă, la Iași, nu lăsau să se întrevadă astfel de probleme, dar – până la urmă – în zilele noastre de multe ori călătoria pe calea aerului a devenit mai ieftină decât pe drumurile patriei.

Pe 9, 18 și 22 martie, formația arădeană va juca ultimele trei partide din play-out. Primul în deplasare, la Târgu Mureș, iar următoarele două acasă, cu Poli Iași și CSBT Alexandria. Teoretic, arădencele nu vor avea probleme să-și consolideze poziția a 7-a în clasament, de pe care va înfrunta formația de pe locul secund în fazele finale ale Diviziei Naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button