Arhivă articole

Lotul anti-Mioveni s-a făcut singur în urma problemelor medicale: Polgar și Burlă – ultimii ieșiți din circuit

Chiar dacă azi nu s-a mai depistat niciun caz de varicelă, lotul utist a mai suferit alte două pierderi de lot înainte de deplasarea de la Mioveni. Teoretic, nu ar trebui să fie unele foarte importante atâtă timp cât Norbert Polgar (ruptură musculară) și Bogdan Burlă (recidivă la unul dintre degetele piciorului stâng accindentat în Spania) nu au prins lotul cu Metalul Reșița. „Burlă a ieșit din antrenament șchiopătând, îl vom trimite să facă un film radiologic, pentru a vedea dacă e sau nu fisură”, a menționat Laurențiu Roșu.

Practic, Laurențiu Roșu a decis să deplaseze în județul Argeș tot lotul valid, adică 19 fotbaliști, cu mențiunea că e pregătită o mașină mică dacă Burlă își va reveni sau va fi nevoie și de serviciile lui Mara, în caz că unul dintre portari va cădea și el la pat în ziua partidei. Asta înseamnă automat că Stahl și Costin, fotbaliști rămași în tribună cu Metalul sunt la dispoziția primei echipe, deși e greu de crezut că vreunul dintre ei va apuca să joace vineri seara.

Roșu a recunoscut că accidentarea lui Curtuiuș și faptul că Piccioni nu poate duce un meci întreg l-a determinat să abandoneze puțin filozofia sa cu doi atacanți clasici. „Trebuie să ne descurcăm cu ce avem și să încercăm să scoatem ce e mai bun din fiecare jucător. De exemplu, Mitruț (n.a. Dumitru Copil) dă randament mai bun ca mijlocaș ofensiv în spatele unui singur atacant. Mai avem noroc că Petre a mai jucat de unul singur în atac, chiar cu Reșița s-a descurcat foarte bine din moment ce a marcat un hattrick. În plus, Adi are execuții foarte bune, poate decide o fază de unul singur, dar asta e valabil și pentru alți jucători din lotul nostru”, a menționat „principalul” arădenilor în cadrul conferinței de presă de azi la Restaurantul Spartan, de pe Bulevardul Revoluției, nr. 44.

Întrebat dacă se mai pune problema amânării partidei de la Mioveni în cazul în care se mai confirmă și alte cazuri de varicelă, Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne” a spus: „În momentul în care plecăm la Mioveni este clar că mergem să jucăm. Mâine sau vineri va fi deja prea târziu să schimbăm ceva. Doar în cazuri de forță majoră, dar nu credem că va fi cazul”.

Delegația arădeană pleacă mâine la orele amiezii spre Mioveni la bordul unui autocar, urmând a-și recupera energiile pierdute pe drum și a doua zi, atâta timp cât meciul e programat în nocturnă, începând cu ora 18.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

4 comentarii la articolul: “Lotul anti-Mioveni s-a făcut singur în urma problemelor medicale: Polgar și Burlă – ultimii ieșiți din circuit

 1. Rosule, te rog frumos si din inima sa nu joci doar cu un singur varf ca vom merge drept in cap. Atacul un un singur varf e pentru echipe de alt calibru nu pentru noi. Te rog inca o data nu juca asa, poate citesti…

  0

  0
 2. Cu Resita Petre a fost singu, in spatele lui au fost Stratila, Copil si Vilceanu . A fost 2-0 rapid.Pentru a juca cu doi atacanti impinsi, linga Petre ar exista putine solutii. Vilceanu poate juca mai impins.Cum nu joaca Burla, juniorii vor fi Vilceanu, Petre si Jorza (sau Tanase). Oricare ar fi formula trebuie jucat fizic, sus si fara mari greseli.Cred ca gol vom da, ramane e vazut cum va tine apararea. Succes !

  0

  0
 3. Sa joace cu doua varfuri , cu Petre si Piccione pt. ca nu are nimic de pierdut.Sunt utist si mi-as dori enorm ca, UTA. sa plece victorioasa de la Mioveni dar totodata trebuie sa fiu realist ca acest meci este de 1 x , si egalul este foarte bun de luat in calcul,de castigat ,greu ,foarte greu dar nu imposibil,si asta o spun ca in acest joc mai sunt si niste arbitrii care v-or specula sigur orice greseala de joc comisa de UTA. si nu ne va ierta. Sa dea domnul sa fie bine !!! Succes baieti si sa jucati pe atac ca daca va aparati ,nicio sansa de reusita , forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.