Fotbal judetean

Ex-ul Pavel a încercat să producă pagube, dar a fost daună totală în sens invers: Frontiera Curtici – Cetate Săvârșin 8-1

Trupa de la Graniță a rămas pe podium și după runda inaugurală a Ligii a IV-a, având – practic – un antrenament cu public în compania formației din comuna regală. Chiar dacă are destule nume importante în componență, lipsa de pregătire și chiar omogenitate a contat enorm în cazul Săvârșinului.

Meciul a fost deschis încă din start, iar tabela s-a dezghețat după numai 5 minute. Parlapan a pătruns în viteză în careu și l-a executat pe tânărul Dagău la coțul scurt. Doar 4 minute a durat avantajul gazdelor, căci A. Don a făcut fault de penalty, iar Flavius Pavel, care a jucat pe trei posturi de ax central în acest meci, a înscris de la punctul cu var. Avrămuțiu nu a fost de acord și a repus rapid lucrurile în ordine: 2-1 (min. 12). Portarul Iacob și-a adus și el contribuția la păstrarea rezultatului în fața lui Oprea și Neamț, iar Măgulean și-a pus în valoarea calitățile (viteză, tehnică și execuție) cu golul de 3-1. Era mijlocul primei părți, Săvârșinul reușind apoi să păstreze un relative echilibru.

Lucrurile au scăpat, însă, total de sub control după o oră de joc, când „benzina” oaspeților se cam terminase. Varga (60) , Prică (61 – voleu de la 20 de metri și 84) și din nou Măgulean și Avrămuțiu au urcat scorul până la un 8-1 ce pare puțin exagerat la cum a decurs partida în prima oră de joc. „Săvârșinul nu a fost chiar victimă sigură, a încercat și chiar ne-a pus probleme în special în prima repriză. Flavius Pavel a jucat chuar cu ambiție și a avut câteva realizări, doar că la drum întns a ieșit la suprafață pregătirea și omogenitatea noastră superioară. Mă bucur că au marcat toți fotbaliștii cu profil ofensiv și că am prestat un joc plăcut ochiului. Suporterii noștri merită și spectacol dacă sunt etapă de etapă lângă noi. Îi felicit pe băieți pentru acest prim meci, dar le doresc și multă putere de muncă în această primăvară cu destule partide tari pentru noi, chiar începând cu următoarea de la Socodor”, a punctate Dinu Maghici, tehnicianul Frontierei.

Formații:

Curtici: Iacob – Gavriș, Al. Don, Pleșca (66 Crișan), D. Morariu – Parlapan (89 D. Don), Avrămuțiu, Nedea, R. Varga (73 A. Morar) – Prică, Măgulean (80 Liga).

Săvîrșin: Dagău – Ad. Popa, D. Căliman (54 D. Muntean), R. Sandu, Cotuna – I. Bogdan, Mihăila (65 Dumitrescu), Silviu Iștoc (87 Seb. Iștoc), Neamț – V. Oprea (80 Benescu), Fl. Pavel.

Arbitri: Loredan Bogdan – Gabriel Hărduț, Paul Radu. Observatori AJF: Mircea Bondar, Eugen Roșu

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close