Baschet

ICIM – Alexandria, sau finala pentru locul 7: „Constante în evoluție și atente în apărare”





Un singur meci mai desparte Univ Goldiş ICIM Arad de play-offul Ligii Naţionale de Baschet Feminin, chiar finala pentru locul 7, de mâine, de la ora 18, din Polivalenta arădeană, împotriva Alexandriei.

Elevele lui Bogdan Bulj au în față o echipă imprevizibilă, pe care – însă – au răpus-o în grupa valorică 7-10, cu 79-84, chiar în Teleorman. E adevărat și că în sezonul regulat Alexandria a prins descoperită trupa antrenată pe atunci de „interimarul” Dan Moraru şi a cam făcut făcut instrucţie cu ea. Numai că acum datele problemele sunt cu totul altele, plecând de la atmosfera propice succesului. „Meciul cu Alexandria e ca o finală pentru prinderea locului 7 şi evitarea echipei din Sfântu Gheorghe în play-off. Ştim foarte bine că echipa adversă este una agresivă pe parcursul întregului meci și de aceea fetele trebuie sa fie constante în evoluţie şi atente în apărare. Printr-un joc colectiv şi printr-o susţinere numeroasă din partea suporterilor noştri, cei care de multe ori au făcut diferenţa, putem obţine victoria”, susține Marcel Urban, preşedinte Univ Goldiş ICIM Arad.

În altă ordine de idei, să mai spunem că, în această dimineață, fetele ICIM-ului au vizitat copiii abandonaţi la Spitalul Matern, oferindu-le hăinuţe, diferite lucruri de igienă personală, dar mai ales o strângere călduroasă în brațe. Acțiunea a fost făcut în colaborare cu Asociaţia Cetatea Voluntarilor, baschetbalistele dorind să sensibilizeze și oamenii de rând în cazul bebelușilor care pornesc în viață fără dragostea părinților.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button