Baschet

O arădeancă a făcut diferența pe Someș: Universitatea Cluj – Univ Goldiş ICIM Arad 68-56 (22-12, 18-19, 10-8, 18-17)





Dacă nu era păcătosul sfert de debut, atunci când Clujul a luat avansul suficient cât să poată respira uşor tot meciul şi dacă gazdele nu o aveau pe Andra Mandache, veterana baschetbalistă arădeană care a făcut ce a vrut azi, soarta primului duel din sferturi putea fi alta.

La fel de adevărat este și că, în ciuda faptului că ICIM-ul a reușit să anihileze „gurile de tun” importante pe Someş, şi Petricevic și  – implicit – elevele sale au făcut-o inofensivă pe cea care a condus cu succes reduta Aradului în ultima perioadă, Hadzovic. A fost, însă, ziua lui Ildi Nagy, cu double-double şi confirmarea lui Stroman şi Pasic.

Până la urmă, diferenţa de buget dintre cele două echipe, una enormă, nu s-a simţit întotdeauna în teren şi returul de la Arad poate fi tranşat de fetele lui Bogdan Bulj. Doar că de data asta nu e loc de erori, oricât de mici, plus o autodepășire pe faza ofensivă. Azi s-au apropiat de potențialul maxim, dar nu a fost de ajuns. Poate joi seara, în Polivalenta de pe Mureș, va fi mai bine.

Formații și marcatoare:

U. Cluj: Mandache 21 (1×3), Butulija 15 (1×3), Dixon 13 (1×3), Harrison 8, Denson 8, Swanier 3. Au mai jucat: Irimia, Voica, Neagu

ICIM Arad: Stroman 14 (1×3), Nagy 13, Pasic 11 (2×3), McGuire 8, Hadzovic 5 (1×3), Karakasevic 3, Mercea 2.

Un comentariu

  1. Demisia Urban Ma(r)cel.
    Ai distrus acest frumos Club care in doi ani a ajuns dintr-un Club care facea performanta si se batea la titlu , intr-un Club care SE face fe rusine DIN cauza ta. Demisia Urban Ma(r)cel .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button