04/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Burlă – „donat” UTA-ei II, Filaret acuză probleme medicale, cine joacă fundaș stânga duminică? Roșu: „De promovare mai vorbim în ultimele etape, dacă e cazul”

Cu ocazia vizitei celor de la Luceafărul Oradea, e de așteptat ca Laurențiu Roșu să opereze mai multe schimbări în „unsprezecele” ce a pierdut cu Brașovul în urmă cu zece zile. Probabil, vor fi schimbări în toate compartimentele, iar pe lângă rațiuni de ordin tehnic și tactic există și unele de ordin medical. Filaret s-a accidentat la genunchi ieri și e incert, iar Copil a fost bolnav și a revenit la antrenamente doar azi.

Pe undeva, era de așteptat ca Burlă să revină pe banda stângă a defensivei, dar, din câte se pare, un alt junior va primi această șansă. „Burlă este apt, s-a antrenat normal, dar am decis să reintre în circuit la echipa a doua, iar pe viitor vom vedea. La <<satelit>> mai merg pentru meciul de mâine Costin, Vlad și s-ar putea și Barna”, a precizat Laurențiu Roșu cu ocazia conferinței de presă de azi. Cel mai probabil, îi va veni rândul Paul Copaci, fotbalist care a debutat bine la Râmnicu Vâlcea  chiar ca fundaș stânga și care va fi apt de joc, după ce suspendarea dictată de FRF îi expiră mâine, odată cu meciul UTA-ei II la Lugoj.

Astfel, Vîlceanu ar putea plăti tribut evoluției mai puțin reușite cu Brașovul, iar pe stânga să apară încă din startul confruntării cu orădenii Andor sau Muntean, fotbaliști refăcuți sută la sută.

Bineînțeles, Roșu nu dorește să-și dezvăluie planurile tactice pentru disputa cu „luceferii” lui Kiss și-și reafirmă dorința exprimată după înfrângerea echipei sale la Brăila. „Ne gândim să câștigăm fiecare meci, dar, din câte se vede, nu întotdeauna ne și iese. Ne-a durut mult înfrângerea cu Brașovul, o contracandidată directă la locul 2. Am suferit după meci, dar apoi ne-am revenit încetul cu încetul și am pregătit foarte bine meciul cu Luceafărul. Suntem concentrați pe ceea ce avem de făcut, vrem să jucăm bine și mai ales să luăm cele trei puncte. Mergem pas cu pas, nu mai vreau să vorbim despre promovare în condițiile în care mai sunt atâtea meciuri de disputat. Dacă e cazul, și sperăm și ne dorim să fie, o să vorbim despre promovare și alte calcule în ultimele trei-patru etape. Deocamdată, nu are rost, atâta timp cât azi poți pe locul 2, iar după un singur rezultat negativ poți cădea pe 4. Următorul meci va fi întotdeauna cel mai important pentru noi, indiferent cu cine și unde jucăm”, a afirmat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

0
0
%d blogeri au apreciat: