26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Trezite brusc din visul semifinalei: Univ Goldiş ICIM Arad – Universitatea Cluj 59-73

Era dreptul Aradului să viseze frumos într-o calificarea miraculoasă în semifinalele LBNF în detrimentul Universității Cluj. În subconştient, însă, toată lumea știe că echipa de pe Someș îi este în acest sezon superioară ICIM-ului. Şi totul porneşte de la bani.

La fel de adevărat este și că arădencele au jucat atât cât le-au ţinut „balamalele”. Sau au încercat măcar. Numai că totul a durat 10 minute. După aceea, „filmul” s-a rupt, iar Denson şi coechipierele sale au interpretat partitura perfect, cum nu o făcuseră pe teren propriu. Pe final de joc s-a mai revenit puţin, dar insuficient. ICIM-ul rămâne în afara semifinalelor, dar are o oarecare şansă de a îmbunătăţi locul 7 din sezonul regulat, dar nici în acest caz nu va fi uşor.

Până la urmă, ceea ce le rămâne de făcut fetelor lui Bogdan Bulj este să ridice capul şi să lupte pentru suporterii care și în această seară au fost la înălțime, sau chiar mai la înălțime decât favoritele lor.

Formații și marcatoare:

Arad: Stroman 18 (1×3), Hadzovic 12 (3×3), Karakasevic 9, Nagy 6, McGuire 6, Pasic 5, Demeter 3. Au mai jucat: Mercea, Moraru.

U. Cluj: Denson 18, Swainer 12 (1×3), Harrison 13 (2×3), Butulija 12 (2×3), Mandache 8 (1×3), Irimia 7 (1×3), Dixon 2. AU mai jucat: Sfârlea, Voica, Neagu

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0
%d blogeri au apreciat: