Baschet

Urban știe de ce diferența a fost atât de mare între ICIM și Cluj: „Nu au simțit oboseala, au schimbat jucătoarele din trei în trei minute”





Deşi iubitorii sportului cu mingea la coș din orașul nostrum își făceau iluzii de semifinale pentru Univ. Goldiș ICIM Arad, până la urmă, Universitatea Cluj şi-a respectat statutul de echipă favorită. Bazându-se pe un buget impresionant şi implicit pe un lot valoros, „studentele” de pe Someş au trecut în sferturi cu 2-0 de „galben-albastrele” lui Bogdan Bulj.

După un joc destul de strâns la Cluj, a urmat unul la Arad, total dezechilibrat după minutul 15 încolo. „Meciul de joi, cu Clujul, a fost de care pe care. Din păcate, am jucat împotriva unei echipe cu dubluri pe fiecare post, ceea ce i-a permis să joace foarte agresiv în apărare şi să schimbe jucătoarele din trei în trei minute, nesimţind oboseala ritmului alert, ceea ce la noi nu s-a putut întâmpla. De aceea, am reușit să ne ţinem după ele doar până la pauză, după care s-a făcut diferența. Trecem repede peste această dublă cu Clujul şi trebuie să ne concentrăm pe următoarele partide, aici ma refer în lupta pentru locurile 5-8, care continua din data de 7 aprilie la învinsa din meciul dintre Târgovişte şi Satu Mare. Pe 11 aprilie, jucăm la Arad, iar dacă e cazul, din nou în deplasare 14 aprilie. Sezonul încă nu s-a terminat pentru noi, vom lupta pentru obținerea locului 5”, susține preşedintele Univ Goldiş ICIM Arad, Marcel Urban.

Iar duminică seara, a devenit oficial faptul că arădencele vor da piept cu formația fostului antrenor, CSM Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button