Gloria LT Cermei

Bulza nu mai e la fel de drastic: „Punctele ca punctele, dar schimbarea de atitudine e absolut necesară. Indirect, putem ajuta Sebișul”





La puține minute de la încheierea derby-ului zonal de la Sebiș, încheiat cu scorul de 4-0 în favoarea gazdelor, președintele Cermeiului a intrat foarte supărat în vestiarul echipei sale și le-a spus răspicat jucătorilor că până nu vor mai strânge 10 puncte în clasament vor avea salariile blocate. Tonul s-a mai îndulcit puțin de vinerea trecută, pragul a mai fost coborît, dar nici condiția nu mai e neapărat aceea. „La Cermei ne-am obșinuit deja ca analizele să le facem în amănunt, ținând cont de absolut toți factorii, până să luăm decizii radicale. Deocamdată, acestea nu se impun, dar ceea ce le-am transmis fotbaliștilor rămâne în vigoare. Am zis că baremul este de 9 puncte, dar punctele ca punctele. Ceea ce vrem noi este schimbarea de atitudine, una absolut necesară. Am fost foarte supărat, chiar nervos după cum ne-am comportat în repriza a doua la Sebiș. Am fost simple jaloane, iar acest lucru nu mai are voie să se întâmple niciodată. Deci, în meciul de sâmbătă, cu Ighiul, pe lângă un rezultat pozitiv, vrem să vedem o altă atitudine”, ne-a declarat Petre Bulza.

Dar, Lunca Teuz Cermei mai are un scop în acest sezon, sau cel puțin așa susține șeful clubului. „Dacă tot nu am fost în stare să scoate ceva la Sebiș, o să facem tot posibilul să încurcăm contracandidatele lor la promovare. Chiar dacă sebișenii nu ne-au felicitat nici măcar în ziua în care am promovat în Liga 3-a, vom încerca să-i ajutăm indirect să-și atingă obiectivul. Bineînțeles, prima noastră perocupare este să luăm puncte de peste tot, iar dacă asta înseamnă să ajutăm Sebișul cu atât mai bine”, a adăugat Bulza.

Cermeiul continuă seria de foc în Liga 3-a cu meciuri acasă cu Ighiu și Ripensia și deplasări la Lugoj și Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button